juli_xJ Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 jakiej firmy kupić wałki rozrzadu +hydraulike ??????
krecik_20 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 HYDRAULIKA 2.5 TDI V6 POPYCHACZE DZWIGIENKI PESTKI (2739531197) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub KUTE POPYCHACZE DZWIGIENKI PODKŁADKI 2.5 TDI 2,5 (2754594068) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. + wałki KOLBENSCHMIDT Mam zestaw z 1 aukcji + te wałki KOLBENSCHMIDT (wszystko kupione u nich). Przejechałem juz na tym zestawie około 90 tys, i nie ma oznak zużycia
nA4tan Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 daj znaka biore kolbena bezpośrednio od producenta to ci dobre ceny zrobię hydraulika i dzwigienki tylko ina pastylki oe albo zamiennik ina nie robi
Tommy Gun Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Mam w domu wałki rozrządu z ASO - kosztowały ponad 3700zł, zrobione jest na nich niecałe 10 tys. km gdyż okazało się że silnik nie ma ciśnienia. Są faktury i fabryczna powłoka na krzywkach... Pisz na PW w razie czego
Rekomendowane odpowiedzi