banan87 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Hej, przy zimnym silniku przy rozruchu jest piszczenie którejś rolki lub paska, jak myślicie, skąd jest ten dźwięk? Piszczenie A4 B7 2.0TDi BRD - YouTube
WydRos Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 JA miałęm takie piszczenie przy wyrąbanym pasku, ale co do rolki to może być z klimy napinacz, alternator, napinacz dużego paska. ja obstawiam napinacz klimy.
swir88 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 sciagnij pasek i zakrec kazda rolka reka i sie dowiesz
michier Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 to pasek popiskuje:wink:ten z alternatora, klinowy
banan87 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Opublikowano 4 Listopada 2012 rozumiem, że pamiętasz ten dźwięk?
michier Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 raz był wymieniany-masz to gdzieś w fakturach
banan87 Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 Jak był wymieniany to może tym razem jakiś inny, dzięki za info
banan87 Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 w ASO mi dzisiaj powiedzieli, ze to moze po prostu przez wilgoc sobie czasami pasek popiskuje jutro zrobia przeglad i moze sie okaze co tam w trawie piszczy
Rekomendowane odpowiedzi