wieczor15 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Witam. Byłem ostatnio na przeglądzie rejestracyjnym i wyszło, że z tyłu nie ma zbieżności, o ile dobrze pamiętam jest -11 . Diagnosta przejrzał całe zawieszenie i stwierdził ze jest ok. w poprzednich latach na przeglądzie nie było z tym problemów. Może ktoś wie co najczęściej zużywa się w tym zawieszeniu i co może być powodem? ---------- Post dopisany at 14:06 ---------- Poprzedni post napisany at 14:04 ---------- Aha, nic nie ściąga, nie rzuca - jeździ sie normalnie, a na oponach nie widać śladów zużycia ( samochód jeździ około 13tys km rocznie)
maja Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 u mnie tez nie było zbieżności z tyłu,, 4 lata sobie jeździłem i nic, aż tu nagle zmieniłem oponki i widzę zdzieranie. Idź na geometrie 70 złoty zapłacisz za tył pewnie i będziesz wiedział co i jak.
tomcioo18 Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 jedź do wulkanizacji bo przyjdzie mróz i zaliczysz rów
Rekomendowane odpowiedzi