Maras Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Witam. Czy amortyzatory jak w tytule roznia sie czyms? Nie sa ktores dluzsze? Dlaczego 1BA jest wyzsze a 1BE nizsze?
Lukasz_N Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Wysokosc auta zalezy tylko od tego, jakie sprezyny siedza. Amortyzator nie ma tu wplywu. Od amora zalezy tylko jak auto bedzie sie zachowywac na nierownosciach ( sila tlumienia i skok )
Maras Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Opublikowano 6 Listopada 2012 czyli jak mam 1BA to moge zalozyc amortyzatory 1BE i zalozyc swoje sprezyny i nie bedzie nisko tyl stal?
Wihajster Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 czyli jak mam 1BA to moge zalozyc amortyzatory 1BE i zalozyc swoje sprezyny i nie bedzie nisko tyl stal? przeciez dostales odpowiedz wyzej
Lukasz_N Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 czyli jak mam 1BA to moge zalozyc amortyzatory 1BE i zalozyc swoje sprezyny i nie bedzie nisko tyl stal? Kolego Maras chyba logicznie napisalem Mozesz zalozyc 1BE i nie zmieni to wysokosci auta.
Rekomendowane odpowiedzi