Tomeks Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 czy na wlepce w bagazniku jest informacja o rodzaju zawieszenia? chodzi oto,ze mam B7 S-line,ale bez prawdziwego przedniego zderzaka S-line (moze mam tylko jakis pakiet stylistyczny), emblematy tak jak w S-line powinny byc sa,kierownica tez,ktos ostatnio powiedzial mi,ze nie mam zawieszenia S-line, ale auto jest bardzo twarde,mam passata B5 ze sportowymi zoltymi sprezynami(fabrycznie)i audi jest twardsze.
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 jest na wlepce we wnęce na koło
Tomeks Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2008 jest na wlepce we wnęce na koło co dokladnie powinno byc napisane,jakis konkretny symbol?
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 np. [1BE] zawieszenie sportowe (alternatywne do zawieszenia S line) [1BV/FC1] zawieszenie sportowe S line; obniżone o 20 mm i wzmocnione.
Tomeks Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2008 np. [1BE] zawieszenie sportowe (alternatywne do zawieszenia S line) [1BV/FC1] zawieszenie sportowe S line; obniżone o 20 mm i wzmocnione. mam 1BE,wiesz moze,czym to zawieszenie sie charakteryzuje?
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 np. [1BE] zawieszenie sportowe (alternatywne do zawieszenia S line) [1BV/FC1] zawieszenie sportowe S line; obniżone o 20 mm i wzmocnione. mam 1BE,wiesz moze,czym to zawieszenie sie charakteryzuje? Kolego nie wiem, znalazłem Ci to na szybko za pomocą funkcji "szukaj" napewno Ci pomoże :th:
Tomeks Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2008 ok :th:dzieki.[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2008, 21:56 _________________________________________________E4J S-line 1BE sports suspension/shock absorption-sportowe zawieszenie 1BV sports suspension/shock absorption-sportowe zawieszenie FC1 customized installation-instalacja niestandardowa ja mam na wlepce E4J i 1BE czy przy zawiasie S-line na wlepce powinno byc dokladnie tak 1BV/FC1 lub 1BE/FC1, czy moze te symbole maja byc osobno? czy ktos,kto ma zawias S-line mogl by sprawdzic u siebie?
lukaszr Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Było wiele razy na forum, wystarczy użyć opcji 1BA - standard 1BE - obniżone -20mm 1BV - obniżone -30mm
pre_pl Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 a ja znalazłem ten wątek i coś dopiszę Oootóż : mierzyliśmy dwie identyczne B7mki (motory BDG) - jedna zawieszenie 1BA, druga 1BE. Na oko wygląda prawie identycznie... zmierzone specjalistycznym przyrządem pomiarowym* i siedzą identycznie... Porównaliśmy do B7mki (co prawda silnik 2.7tdi) z zawiechą 1BV i... .. ta siedzi duuuużo nizej Te dwie pierwsze B7mki różnią się datą produkcji chyba tylko kilkoma dniami czy tygodniami, przebiegi zbliżone. Więc trudno mówić o jakimś zmęczeniu materiału. *) butelka po wodzie pana Mydlo
Flyer Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Porównaliśmy do B7mki (co prawda silnik 2.7tdi) z zawiechą 1BV i... .. ta siedzi duuuużo nizej Albo bylo cos dlubane, albo przypadek... albo miala mniejsze kola niz pozostale B7mki Widzialem mase 1BE, 1BV i z reguly stoja tak samo. Moje 1BV stoi tak samo jak 1BE lukasza [na tych samych kołach].
ykk Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Trzeba by bylo mierzyc nowe auta (ktore maja sprawne amory), ktore sa tak samo obciazone (nawet wyposazeniem) Wg mnie 1BE tak samo stoi jak 1BV
pre_pl Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 nic dłubanego, wszystko seria potwierdzona łetkom, ha ! 1BE vs 1BV różniło się diametralnie na gołe oko, nie trzeba było używać specjalistycznego urządzenia pomiarowego
Cuber Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 1BE vs 1BV różniło się diametralnie na gołe oko, nie trzeba było używać specjalistycznego urządzenia pomiarowego dokładnie Na spot w Kraku przyjechalo raz B7 S-line z zawiechą 1BV dało sie odrazu zauwazyc różnice ze stała nizej niz moje zawieszenie 1BE
Rekomendowane odpowiedzi