radzio06 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam, posiadam Avanta B5 01r kolorek to takie niebiesiutki pod fiolet czyli LZ5k, chromowe relingi oraz obudowy chrom In.Pro. Zawias seria Mam zamiar zalozyc jakies alu 17" ale takie zeby ladnie wygladaly, zeby poprostu przyciagaly oko i ladnie komponowaly sie z calym autem, nie wiem wzor s albo jakas szeroka lopata, moze macie jakies zdjecia podgladowe, albo po prostu co polecacie aby przyciagalo i byl efekt, moze kiedys lekka gleba nastapi. Dzieki i pozdro
Magicbattle Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 daj do dzialu vt zdjecie swojego samochodu napisz co chcesz i moze ktos ci zrobi na podglada
mloody_s-line Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 kolego Masz coś takiego autko jak moje? Kuknij do mojego tematu.
Kowi87 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/all-b5-galeria-b5-zdjecia-139072/
radzio06 Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Opublikowano 8 Listopada 2012 Jakoś twoje alu nie przemwiają do mnie PS. te drzwi przod lewy masz troche straszne ogolnie spoko
mloody_s-line Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Jakoś twoje alu nie przemwiają do mnie PS. te drzwi przod lewy masz troche straszne ogolnie spoko kolego ją tylko grzecznie spytałem czy Masz autko podobne do mojego. Chodzi mi o wygląd środek. Pytam bo Nie znalazłem twojego tematu tu na forum.. Drzwi są do poprawki i dobrze o tym wiem będzie kasa to zrobię. Wrzuc Foty swojego autka .
radzio06 Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Nie spoko, myślałem że mam zobaczyc na Twoje alu Jeśli chodzi o wygląd to chrom teling + lustra, nic wiecej, srodek hmm duza navi, telefon, sos komp, alu ramki na zegary w macie wzor RS4... Foto na czasie rzucę . ---------- Post dopisany at 09:54 ---------- Poprzedni post napisany at 09:53 ---------- + BOSE zmieniare itd
mloody_s-line Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 te moje alu zaloze na wiosne ale albo w polerke na lustro całe pójdą albo w jakiś kolorek z rantem polerowanym.
radzio06 Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 ja właśnie też na wiosne planuje nabyc jakies ladne alu i zalozyc tylko nie wiem co to bedzie
Kasjan Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Nie baw sie w 17" bierz flat5 albo rs4 i będzie zacnie
bej Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Z porsche ladnie wygladaja na A4 B5 tylko musisz miec adaptery chyba ze kupisz podrobki z rozstawem 5x112
Kasjan Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Rh cup3 lub mille milage czy cos takiego. Ladnie sie prezentuja i sa stosunkowo niedrogie. Tylko malo ich jest, ciezko dostepne.
Rekomendowane odpowiedzi