r7adek Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam. Od pewnego czasu mam problem z centralnym zamkiem tylnych drzwi prawych. Najpierw miałem dziurawy przewód w słupku (zostało naprawione) ale to jednak nie wszystko bo przy zamykaniu słychać tak jakby uciekało powietrze w tym niebieskim plastiku do którego dochodzi przewód w drzwiach, więc kupiłem taki zamek ale wydane pieniądze poszły na marne bo po założeniu nadal jest ten sam efekt. Do tego nawet nie można zamknąć wszystkich drzwi, natomiast jeżeli zatkam koniec przewodu pozostałe drzwi zamykają się normalnie.Miał może ktoś taki problem i jak go rozwiązać ?
Illuminator Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 a sprawdzałeś przed samym zamkiem jak zatkasz / zagniesz wężyk czy gdzieś nieszczelności nie masz ?
r7adek Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Sprawdzałem, napisałem że jak zatkam koniec przewodu to wszystko jest ok.
Tobike Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 To znaczy że albo połączenie wężyk zamek jest nieszczelne albo oba zamki są nieszczelne (uszkodzone).
r7adek Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Aha, to nic spróbuje kupić jeszcze jeden i zobaczę co będzie.
piotr26a4 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Koledzy dołączę się czy coś takiego jak na tej aukcji zda egzamin czy nie bardzo? STEROWNIK CENTRALNEGO ZAMKA PILOT SCYZORYK AUDI/VW (2745318096) - motoAllegro
r7adek Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Opublikowano 20 Listopada 2012 I jak kolega Tobike pisał okazało się że połączenie przewód - zamek było nie szczelne.
Rekomendowane odpowiedzi