Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przyciemnianie szyb.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gdzie w Rzeszowie przyciemnię szyby w samochodzie tanio i solidnie. Audi A4 B6 avant, chodzi mi o tylne boczne większe i mniejsze oraz tylna szybę. Jaki może być przyciemniania.

Pozdrawiam.

Opublikowano

AUTOPARTS

Boya-Żeleńskiego 25c 35-105 Rzeszów

tel. 0 502251372 , 0 508389689

AUTO SZYBY RZESZOW - www.auto-szyby.rzeszow.pl

profesjonalna robota, przyciemniałem tam kilka samochodów, gdybyś zdecydował się na ta firmę powiedz że jesteś z a4 klub , dostaniesz jakiś rabat. Kilka osób z forum korzystało z usług tej firmy i myślę że są zadowoleni :)

Opublikowano

Popieram Matiego, robiłem u Gościa już 3 auta :wink:

Opublikowano

Jaki jest koszt przyciemnienia B6 AVANT?

Opublikowano

450 wziął za sedana więc pewno koło 550-600 krzyknie za avanta. jeśli będziesz zainteresowany to daj znać , mogę zadzwonić do Niego i coś utargujemy dla "stałego Klienta" :wink:

Opublikowano
  • Autor

znalazłem firmę w Łańcucie koło Rzeszowa co przyciemnia szyby koszt przyciemnienia w audi a4 b6 avant tylne boczne 4+tylna 350 pln

używają folii firmy LLumar a firma to Folie okienne, antywłamaniowe i przeciwsłoneczne - PWJ

może ktoś coś o nich słyszał

---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:46 ----------

znalazłem firmę w Łańcucie koło Rzeszowa co przyciemnia szyby koszt przyciemnienia w audi a4 b6 avant tylne boczne 4+tylna 350 pln

używają folii firmy LLumar a firma to Folie okienne, antywłamaniowe i przeciwsłoneczne - PWJ

może ktoś coś o nich słyszał

Opublikowano

Znajomy robi foliami 3M i za avanta kasuje chyba 350zł. Na sedana idzie trochę mniej folii ale za to avanta znacznie łatwiej się robi:wink:

Opublikowano

grzes1150, a gdzie ten Twój znajomy przyciemnia szyby? Rzeszów, okolice?

Folie firmy 3M, są jedne z najlepszych. Jakie ma kolory (odcienie) tych folii?? Mnie by interesował delikatny odcień "lustra weneckiego". Taka folia odbijająca światło słoneczne.

Opublikowano
grzes1150, a gdzie ten Twój znajomy przyciemnia szyby? Rzeszów, okolice?

Folie firmy 3M, są jedne z najlepszych. Jakie ma kolory (odcienie) tych folii?? Mnie by interesował delikatny odcień "lustra weneckiego". Taka folia odbijająca światło słoneczne.

Rzeszów oś. Gwardzistów 503 469 528 . Kilka odcieni zawsze ma ale czegoś takiego jak lustro weneckie to u niego nie widziałem :doh:

Opublikowano

OK, dzięki...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

watek sprzed kilku miesiecy i nie wiem czy to kogos interesuje bo to kawalek od rze ale......w rokietnicy <jadac z przemysla w strone pruchnika>typ przyciemnia szyby u siebie za 4+tylna 260zl zaplacilem niestety nie wiem jaka marka folii,ma3poziomy;)zaciemnienia i rozne odcienie lustro weneckie tez posiada,robote wykonuje mega konkretnie 3 auta u niego robilem i mnostwo moich znajomych i zadnych pecharzykow czy odklejen.okleja takze samochody okleina

gdyby kogos interesowalo to jest jego nr609190688

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Słyszałem, widziałem ich "ściemnianie" i polecam

Opublikowano

Koledzy ta firma też zajmuje się oklejaniem szyb; dzisiaj odebrałem od nich ori alufelgi i jestem w 100% usatysfakcjonowany. Konkretne, rzetelne podejście i robota jak dla mnie wykonana super profesjonalnie. Przy okazji odbioru felg miałem okazje pooglądać Audi A6 C6 w którym "ściemniali" szyby i jak na moje oko to naprawdę OK. W C6 szyba tylna i boczne w tylnych drzwiach były mocniej przyciemnione a szyby w drzwiach przednich tak tylko lekko.

Nie znam się na oklejaniu ale patrząc na to jak robią felgi to widać że przykładają się do roboty.

: Start

Opublikowano

Ta firma z Ropczyc znana jest na podkarpaciu naprawdę konkret

---------- Post dopisany at 19:56 ---------- Poprzedni post napisany at 19:45 ----------

na weekendzie bede ciemnił wszystkie w swojej :) mam kumpla ktory pare lat już przyciemnia szyby poobserwuje efekty i ewentualnie polecę go

Opublikowano
watek sprzed kilku miesiecy i nie wiem czy to kogos interesuje bo to kawalek od rze ale......w rokietnicy <jadac z przemysla w strone pruchnika>typ przyciemnia szyby u siebie za 4+tylna 260zl zaplacilem niestety nie wiem jaka marka folii,ma3poziomy;)zaciemnienia i rozne odcienie lustro weneckie tez posiada,robote wykonuje mega konkretnie 3 auta u niego robilem i mnostwo moich znajomych i zadnych pecharzykow czy odklejen.okleja takze samochody okleina

tak zgadzam się :)) też u niego przyciemniałem 4 auta, a w audi a4 b6 w kombi za wszystkie szyby bez czołowej zaliczył 300zł :hi: a robi pomalutku a konkretnie , za wszystkie szyby czas trwania 3 godziny:decayed:

Opublikowano

w rokietnicy koło jarosławia jest goscu ktory za przyciemnienie tyłu chce 190 zl moge podac numer tel

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

doszły mnie słuchy że ktoś w kolbuszowej przyciemnia w dobrej kasie :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tak zgadzam się :)) też u niego przyciemniałem 4 auta, a w audi a4 b6 w kombi za wszystkie szyby bez czołowej zaliczył 300zł :hi: a robi pomalutku a konkretnie , za wszystkie szyby czas trwania 3 godziny:decayed:

niedawno robiłem tam za cały tył w avancie b7 250 zł polecam i potwierdzam czas robocizny jakies 3godz

Opublikowano
troche nie w pore no ale.. DARKFOL - przyciemnianie szyb rzeszów, mielec, tarnobrzeg, stalowa wola, kolbuszowa, nowa dęba, hadykówka robilem u nich polecam i godna cena
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
troche nie w pore no ale.. DARKFOL - przyciemnianie szyb rzeszów, mielec, tarnobrzeg, stalowa wola, kolbuszowa, nowa dęba, hadykówka robilem u nich polecam i godna cena

ja też u gościa robiłem i jestem w 100 % zadowolony, Tanio, szybko, profesionalnie