pacha Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Koledzy, proszę o podpowiedź które kapcie lepsze do B7 combi w rozm. 205x55x16 1. asymetryczna Nokian WRA3 czy 2. kierunkowa Nokian WRD3
Patryk772 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Również wybrałbym kierunkową, ma lepsze odprowadzenie wody.
YAQB21 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Poza tym WRD powinna moim zdaniem lepiej ogarniać śnieg, mając bieżnik "w klin".
Marko42 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 obstawiam na kirunkową lepsza przyczepnośc ale zaesze można poczytać w razie czego Opony kierunkowe ~ Oponeo.pl - opona kierunkowa Opona asymetryczna - Opony.com.pl - opona asymetryczna
Pulpit Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 2 zimy latałem na ContiWinterContact asymetrycznych nie pamiętam dokładnie, które to były, ale raczej TS790 poprzednią zimę oraz nadchodzącą będę jeździł na Dunlop sp winter sport m3, kierunkowe i jakieś dramatycznej różnicy nie ma wg mnie. poziom hałasu też porównywalny może dunlop głośniejsza troche (te i te najcichsze nie są), przy zabawie na parkingu ze śniegiem na dunlopach lepiej trzyma tor przy odkopywaniu się conti lepsza, na dunlopach pod domem tak fure posadziłem że bez dywanu i szpadla się nie obeszło przy troche szybszej jeździe po średnio odśnieżonej drodze pewniej kierunkową mi się jeździ ja daje takie 60 do 40 dla kierunkowych
YAQB21 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Ja słyszałem opinie, że TC7xx nie ogarniają, ale chyba każdy ogólnie chwali to co ma Kiedyś miałem Frigo2 i dzięki traktorowemu bieżnikowi ułożonemu w klin zachowywały się bardzo przyzwoicie.
Rekomendowane odpowiedzi