Skocz do zawartości
IGNOROWANY

przełacznik swiateł-nie swieca długie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co moze byc przyczyna ze nie działaja długie?mogły sie wypalic jakies styki w przełaczniku?bo jak docisne mocniej to zaswieca i zgasną zaraz.

Opublikowano

jak najbardziej może padać Ci po prostu manetka, możesz spróbować przemyć jakimś preparatem do styków, a jak nie wymiana :wink:

Opublikowano

nie wiesz czy duzo roboty jest z rozbieraniem tego?

Opublikowano

wiesz co chyba kiera plastiki taśma i dopiero manetki ale 15 min i powinieneś miec wyjęte

Opublikowano

Przeczyść najpierw bez rozbierania. Napryskaj do środka przez szczelinę środka typu Kontakt.

Opublikowano

no tak tez mozna spróbowac.

Opublikowano

ok.jak mozesz wrzuc tu zdj i daj na pw cene.jak cos to juz nie bede musiał szukac.

Opublikowano

Psikaj Wd-40 i po problemie. Ja też rozbierałem to ustrojstwo i przy składaniu było trochę problemów. Tak naprawiona manetka działała jakieś 1,5 roku. Aż zaniemogła i więcej nie bawiłem się w rozbiórki ,tylko prysnąłem do środka smaru w spreju. Działa na pewno ponad dwa lata :)

Opublikowano

WD40 to swinstwo. Uzyj Kontakta lub czegokolwiek na izopropanolu. Na 99% pomoze bez rozbierania.

Wysłane z mojego GT-I9070P

Opublikowano

mam KONTAKTA wiec psikne.:naughty:

Opublikowano

za calego pajaka 30zl jak chcesz foto zglos sie na pw....panowie nie robcie z rozbierania jakies tragedii z browarem w reku 20 minut roboty..

Opublikowano
za calego pajaka 30zl jak chcesz foto zglos sie na pw....panowie nie robcie z rozbierania jakies tragedii z browarem w reku 20 minut roboty..

A psiknięcie Kontaktem 30 sekund bez browara.

Opublikowano

I ciekawe na ile to wystarczy...

Brak dlugich - typowa usterka w b4 i b5. Tylko rozebranie i przeczyszczenie styków na 100proc i na kolejne 10lat zalatwi spwawe.

Opublikowano

I ciekawe na ile to wystarczy...

Brak dlugich - typowa usterka w b4 i b5. Tylko rozebranie i przeczyszczenie styków na 100proc i na kolejne 10lat zalatwi spwawe.

Nie wiem, czy 30 sekund pracy przy naprawie wystarczy na 10 lat, nie wiem czy samochod przeżyje 10 lat.

Ale u mnie efekt Kontaktu utrzymuje się już 2 lata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...