DARKDEWIL Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam wszystkich a oto jak wygladały moje klocki lego jakies 2 tygodnie temu powoli mój zielonooki potworek powraca do uzywalności po spotkaniu z oplem tigrą ....... niestety poległa Przodzik bez stanika Poskladana audiolaka do kupy Z nowymi ślepkami Leflektory od sonara + zestaw xenon narazie tylko taka jedyna modyfikacja ....... remont silnika na koszt ubezpieczyciela Postaram się wpstryknąc fotki jak tylko stanie na szosie
slaweq Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Nie wiem czy bedziesz zadowolony z sonarów ładny kolorek auta :th:
Nowak_zg Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 no i zamieniles siekierke na kijek ( reflektory ) z tym ze Valeo ktore miales byly naprawde dobre a sonary to lipa ... zreszta wystarczy poczytac na forum i samemu sie przekonac po czasie ... wiec rzycze szybkiego powrotu do Valeo lub FK/Depo co do audi to pokaz wiecej zdjec i opis jakis daj
ykk Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 no i zamieniles siekierke na kijek ( reflektory ) z tym ze Valeo ktore miales byly naprawde dobre a sonary to lipa ... zreszta wystarczy poczytac na forum i samemu sie przekonac po czasie ... wiec rzycze szybkiego powrotu do Valeo lub FK/Depo co do audi to pokaz wiecej zdjec i opis jakis daj Zgadzam sie co do Sonarow. Jednak spojrz na rok auta.. (bo pewnie miales na mysli zespolone)
Nowak_zg Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 aaa no ... myslalem ze to polift ( sam nie wiem czemu ) ;P hehe no dobra ... tak czy siak lepiej by bylo zeby tam byly dobre lampy czyli valeo, ewentualnie fk
DARKDEWIL Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jak to się mówi mądry polak po szkodzie Narazie pojeżdze na sonarkach jak coś wykukam to zamienie odrazu na valeo chyba Co do koloru to jest ciemna zieleń perłowa a maskę i zderzak dorwałem od anglika w takim kolorze [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2008, 20:51 _________________________________________________Udało mi się wysupłac stare zdiątka mojej żaby w czwartek odebranie oficjalne z warsztatu więc dorobie nowe fotki Wersja żaby standartowa 2.5 TDI V6 Quattro na 15 Folele podgrzewane Klimatronic Czujki cofania Wykończenie czarno karbonowe Silnik nie rasowany chyba 150 KM Poprzedni właściciel wyobijał go z każdej strony Po wizycie u blacharza udało mi się: Zmienic kółka na 16 " + fulda progresiwo Zmieniłem slepka na sonary + xenon (bez komentarzy) Kompletny remont silnika Wyszpachlowany i pomalowany Jeżeli fundusz pozwoli zmiana foteli na skórzane i takie jeszcze drobne kosmetyczne odrobinki
loco87 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 ile zaplaciles za remont ? wymieniales walki rozrzadu krzywki koniki hydraulika ? Regeneracja u Świątka czy na wlasna ręke ?
DARKDEWIL Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 Wiesz nie mam pojęcia jeszcze ile będzie mnie to kosztowało ale będę wiedział ile czesci kosztowaly i co robili na jutro
loco87 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 omg..... to chyba wtopka....Jak robiles waleczki to wylacznie sie je oddaje Panu Świątkowi....
DARKDEWIL Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2008 dowiedziałem się że nie robili wałeczków bo stan prawie idealny był ...... wymianie uległa klawiaturka , nowe pokrywy uszczelki wszędzie , wtryski , rozrząd kompletny , wymiana odmy wymiana wszelakich węzyków, chłodnic nowe wisco , koło dwumasowe , pompa z modułem abs pełną rozpiskę dostane w poniedziałek
Rekomendowane odpowiedzi