Ponio1767 Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam. Mam pytanie, otóż, ostatnio zmieniłem panel klimatronika ze wzggledu na to iz stary był odrapany. Kupiłem panel o tym samym numerze tylko z roku 2004, wczesniejszy był z 2003. Nie grzebalem nic w vagu, tylko po prostu wyjalem i poprzepinalem kable z klimy. Teraz mam wrazenie ze jakby slabiej chodzil nawiew . Spotkał ktoś się z czymś takim kiedys ?? moze trzeba podlaczyć pod Vaga itp ??
nastradamus Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 Musisz podpiąc pod vag, przyuczyć panel vinu, zrobić nastawy podstawowe, inaczej się nie da... Wszystko jest forum
gregor_gg Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 Możesz przełożyć swoją elektronikę ze środka i włożyć ją do obudowy od nowego klimatronika. Cała operacja trwa 20 minut a nie będziesz musiał nic VAGować. Ja przekładałem od z mojej B6 do klimatronika 2 DIN z B7 i wszystko działa jak ta lala.
Ponio1767 Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Opublikowano 16 Listopada 2012 Własnie tak zrobilem, tylko że przelozylem sam panel przedni do starych bebechów wszystko ładnie smiga pozdro
Rekomendowane odpowiedzi