Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Audiczka by kabas: EIBACH -30 mm, BOSE, kiera A6C6, Bixy, 169KM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładna furka kolego tak trzymać zmień jeszcze alu na większe i będzie koksik:)

Opublikowano
  • Autor

Wcześniej nie brałem do świadomości aby założyć większe alu ale przeglądając furki forumowiczów coraz bardziej się nad tym zastanawiam:decayed: Modzenie stało się już chorobą hehe:wink:

Opublikowano

To podobnie jak u mnie też się bawię w modzenie to jest jak choroba:) najlepiej jak coś przerobie samemu to wtedy buźka sama się uśmiecha hehe a wracając do alu jak byś założył o rozmiar większe to by się te szpary między nadkolem zniwelowały i całkiem inna by była prezencja audiczki. Życzę udanych modów:)

Opublikowano
Wcześniej nie brałem do świadomości aby założyć większe alu ale przeglądając furki forumowiczów coraz bardziej się nad tym zastanawiam:decayed: Modzenie stało się już chorobą hehe:wink:
To podobnie jak u mnie też się bawię w modzenie to jest jak choroba:) najlepiej jak coś przerobie samemu to wtedy buźka sama się uśmiecha hehe a wracając do alu jak byś założył o rozmiar większe to by się te szpary między nadkolem zniwelowały i całkiem inna by była prezencja audiczki. Życzę udanych modów:)

potwierdzam, nawet dobrze, że to nieuleczalne jest :wink:

Ładna furka kabas, widać dbasz o nią jak należy :wink:

...tylko ten biały znaczek coś mi nie pasuje na przodzie, a najważniejsze że Tobie się podoba :wink: Powodzenia w dalszych modach :wink:

Opublikowano

Kabas masz jeszcze te alu 16cali z pierwszych zdjęć?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Nad alu będę myślał bliżej wiosny i może do tego czasu jakiś fajny wzór wpadnie w oko:wink:

Modzenie najlepiej cieszy we własnym wykonaniu:decayed: Jeśli tylko jest możliwość to klucze w rękę i do pracy:naughty: A alu 16 cali zostawiłem sobie na zimę.

Kolego majkel87 znaczek z przodu pokryłem białym plastidipem więc w każdej chwili mogę zmienić na ori

Dzięki Panowie za miłe słowa i oby modzenia było jak najwięcej:decayed:

---------- Post dopisany 01-02-2014 at 18:29 ---------- Poprzedni post napisany 23-10-2013 at 19:43 ----------

Brakowało modzenia więc na pokład wpadła kiera od Audi A6 C6 + obszycie u kolegi Reggi :banan:

h37o.jpg

---------- Post dopisany 10-02-2014 at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany 01-02-2014 at 18:29 ----------

Dbając o swój wzrok postanowiłem wywalić HID-y i zainwestować w przeróbkę zwykłych lamp na bixenon a wszystko dzięki koledze Gwerty:banan:

Profesjonalna robota a wygląd lamp na aucie przysparza o szybsze bicie serca:decayed:

lampybix_zpscd8340e1.jpg

bixauto2_zps877c2f71.jpg

Fotki trochę kiepskie ale jak dorwę lepszy aparat to wrzucę coś ciekawszego :wink:

---------- Post dopisany 16-02-2014 at 14:03 ---------- Poprzedni post napisany 10-02-2014 at 22:33 ----------

Nastała jasność :decayed:

DSCN8094_zps6d21267d.jpg

---------- Post dopisany at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:03 ----------

Fotki wnętrza:wink:

wnetrze1_zps561ff408.jpg

wn1190trze2_zps56dab3fe.jpg

wn1190trze3_zpse1c11c65.jpg

Opublikowano

DOPE:thumbup1:

Opublikowano

dobre mody wszystko w dobrą stronę :D

Opublikowano
  • Autor

Kolejny modzik tym razem z serii: "Mocy Przybywaj":decayed:

wykrestune-up_zps898d320a.jpg

Opublikowano

jak audiczka zachowuje się po programie??

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Pierwsze wrażenia są jak najbardziej pozytywne. Autko lepiej się zbiera a banan z twarzy do tej pory nie schodzi :decayed:

Więcej nie mogę powiedzieć bo program był robiony wczoraj więc zobaczymy co pokaże dłuższe użytkowanie

---------- Post dopisany 28-03-2014 at 17:30 ---------- Poprzedni post napisany 20-02-2014 at 11:22 ----------

Kolejne graty czekają na montaż: :decayed:

Podwójny wydech 2.5 TDI

f8f905c0af56928dm.jpg

Końcówki Ulter N1-90RS

09fdebf9ca90e855m.jpg

---------- Post dopisany 25-04-2014 at 13:50 ---------- Poprzedni post napisany 28-03-2014 at 17:30 ----------

Podwójny wydech z końcówkami ulter 90 założony :banan: + malowanie plastidip-em tylnej listwy :decayed:

2wydech3_zps8a388c42.jpg

2wydech1_zps7cf011a3.jpg

2wydech2_zpsfc2eed32.jpg

Opublikowano

Super wygląda sam jakiś czas temu to przerabialem:decayed:

Opublikowano

Też się zastanawiałem nad taka modyfikacja. Dobrze wygląda:thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie :hi:

Cały czas staram się aby poczciwa audiczka jak najmniej przypominała serię:decayed:

Przez forum zostałem zarażony chorobą modzenia i tak już zostanie:wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

widziana , obmacana na zywo :decayed:

Naprawde pieknie wyglada :D

Powodzenia w dalszych modach i do nastepnego spotkania :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki :hi: Następnym razem spocik musi być zdecydowanie dłuższy :decayed:

Opublikowano

Potwierdzam :D Bardzo ładna ;) Oby tak dalej ;) Chociaż jak dla mnie to tu tylko jeszcze recaro i rns-e ;p ewentualnie s-line zewnętrzny ^^

Do następnego spotu ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Auto doczekało się w końcu porządnego mycia i woskowania:decayed:

Pu7jqmP.jpg

cb26jOa.jpg

KfALdAi.jpg

h1fx0mk.jpg

Opublikowano

a co dokladnie robiłeś i czym ?

bo wyszło :naughty::shock3:

Opublikowano
  • Autor

Z ciekawości kupiłem taki mały zestaw: szampon ValetPRO Advanced Poseidon + cleaner ValetPRO Achilles Prep + wosk ValetPRO Banana Wax i też w takiej kolejności zastosowałem. A efekt jak widać :decayed: Mnóstwo czasu i pracy ale się opłacało:banan: