Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Modyfikacje A4 B6 S-Line 1.9 AVF by Juby_p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wolabym zobaczyc jednak wynik z hamowni,jezeli juz o tym mowa

Opublikowano

B6Q Avant wazy 1600 Kg:wink: chłopaki dobre koxy:decayed:

Opublikowano

Magic, Piotrka auto waży coś ok 1700kg, wiem bo kiedyś sprawdzałem u niego w dowodzie, moja padlina B7 Avant bez Q i bez większego wypasu waży 1565 kg wg dowodu a na wadze z pustym bagażnikiem i z prawie pełnym bakiem na alu 17" 1555 kg, a z kolei Piotrek nie bez powodu ma nick juby hehe bez obrazy bo sam 110 kg ważę ;)

Opublikowano
  • Autor
wolabym zobaczyc jednak wynik z hamowni,jezeli juz o tym mowa

Umów mnie na darmowe hamowanie u rogala to pojadę do wawki;P

---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ----------

B6Q Avant wazy 1600 Kg:wink: chłopaki dobre koxy:decayed:

Auto było ważone i odczyt z wagi ze mną w środku to 1800kg plus Kolega z Diesel Softu który obsługiwał dyno. Rzeczywiście Auto jest bardzo ciężkie zastanawiałem się kiedyś dlaczego i jedyne co mi przychodzi do głowy to wyposażenie i wygłuszenie drzwi pod Bose. Także masz szanse mnie objechać;P

W sumie masz racje Łukasz bo ważę 100kg

Opublikowano

moge ci rabat zrobic :decayed:

Opublikowano
  • Autor
moge ci rabat zrobic :decayed:

Wiem słyszałem dlatego mówię ze darmo chce;P ale i tak najpierw będzie seria korekt i pomiarów jak pogoda pozwoli

Opublikowano

a ile pompuje?

Opublikowano
  • Autor
a ile pompuje?

1.8 ale jak widać na kreskach skwasiłem coś i moc spada przed 4 tyś jak to poprawie to 220ps powinno pęknąć.

Opublikowano

No ładnie wyszło , ale to od 4 tysi popraw a różnica bedzie kolosalna w odczuciach.

Opublikowano

tyle kasy wyrzuconej w błoto...

z tego setupu mozna zrobic 230 KM i ze 450 nm z palcem w d*pie

a jak już Piotek załatwi ci wizyte u Rogala to wyjdzie ze 195ps i 420Nm bo tak z reguły jest,dynomet to ściema także nie ma się co jarać tym czysto hipotetycznym wynikiem

Opublikowano
  • Autor
tyle kasy wyrzuconej w błoto...

z tego setupu mozna zrobic 230 KM i ze 450 nm z palcem w d*pie

a jak już Piotek załatwi ci wizyte u Rogala to wyjdzie ze 195ps i 420Nm bo tak z reguły jest,dynomet to ściema także nie ma się co jarać tym czysto hipotetycznym wynikiem

Ty a adres do wysyłki to gdzie? Jakbyś miał trochę kultury człowieku to byś uzupełnił profil i się przedstawił. A jak byś umiał czytać to byś wiedział ze to dopiero pierwsze hamowanie a ja nie mam 100 gotowców na dysku które robiłem wcześniej jak "renomowane firmy" dlatego będę dochodził do końcowego efektu małymi kroczkami, a dlaczego? bo tak lubię.

A skąd wiesz jaki mam setup? wróża Macieja pytałeś? Bo w opisie niema wszystkiego.

Także jak się nie przedstawisz i nie uwiarygodnisz swojej tożsamości bo na razie to każdy uważa że ktoś z forum niema odwagi pisać pod swoim prawdziwym nikiem i se założył lewego.

64 posty samych bzdur krytyki i straszeniem prokuratorem, powiedz coś konstruktywnego choć raz doradź komuś może nawet jak wymieniać żarówkę dopiero krytykuj.

Opublikowano

nie nudź ja czekam jak shamujesz na prawdziwej hamowni i wyjdą pewnie niezłe jaja

Opublikowano
  • Autor
nie nudź ja czekam jak shamujesz na prawdziwej hamowni i wyjdą pewnie niezłe jaja

A co zamierzasz mi wyłączyć nadmuch na IC;P

To może pokryjesz koszty hamowania łącznie z dojazdem bo ja nie wydam złotówki żeby coś pokazać Tobie.

Opublikowano

juby_p a o mnie pamiętasz ? :wink:

Opublikowano
  • Autor
juby_p a o mnie pamiętasz ? :wink:

Tak, muszę cie uprzedzić że przez ta rurkę jest głośniejszy dolot, wiec jeśli ci to nie przeszkadza......

Opublikowano

:facepalm: znajomo to brzmi :grin:

Opublikowano

Każde GTB musi się skończyć kłótnią ??? Gdzie się nie wejdzie , DYM . Byłem na stronce Vwgolf chyba 53 strony o GTB z czego większość to śnieg. Na SR i innych też szumy. Zaczyna mnie to męczyć.

Co do autka , fajnie wyszło i jeszcze z horyzontem na więcej , dół fajny ,może uda się poprawić trochę górę i będzie ideal. Jeśli ma takie parametry musi łoić 6,5s do paki nie wiecej . Może jakiś filmik ??? Pozdrawiam .P.s. Jeśli parametry są prawdziwe sam chętnie zostawię autko chłopakom.

Opublikowano
  • Autor

jak najbardziej prawdziwe tyle że auto ciężkie i raczej 6,5 to nie wykręci;P ale zapraszam na jazdę próbną.