juby_p Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja mam taką ta co pokazałeś chyba nie da się przykręcić? klapę zakładam z powrotem bo mam nowy dwumas...
daniels Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 ja też znam wielu dobrych spawaczy:
juby_p Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 ja też znam wielu dobrych spawaczy:http://images39.fotosik.pl/1843/5a51fe77f86a7324m.jpg Czyżby pan M z miasta BI.... Niektórzy nie znają jeszcze tarcz listkowych:)
juby_p Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 a co to początek DP? Dla zainteresowanych na moim koncie imageshack są fotki przerobionej i zespolonej z kolektorem GTB2260, Tam Daniel możesz zobaczyć spawanie żeliwa z pod mojej reki:)
Fahoo Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 daniels1980 o jesssuuuuu co za ulep i gniot?
dejf Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 a co to początek DP?Dla zainteresowanych na moim koncie imageshack są fotki przerobionej i zespolonej z kolektorem GTB2260, Tam Daniel możesz zobaczyć spawanie żeliwa z pod mojej reki:) Komu spawałeś tą gtb22?
juby_p Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 a co to początek DP?Dla zainteresowanych na moim koncie imageshack są fotki przerobionej i zespolonej z kolektorem GTB2260, Tam Daniel możesz zobaczyć spawanie żeliwa z pod mojej reki:) Komu spawałeś tą gtb22? Liczyłem na to że ta osoba sama się przyzna do tego;P
dejf Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 a co to początek DP?Dla zainteresowanych na moim koncie imageshack są fotki przerobionej i zespolonej z kolektorem GTB2260, Tam Daniel możesz zobaczyć spawanie żeliwa z pod mojej reki:) Komu spawałeś tą gtb22? Liczyłem na to że ta osoba sama się przyzna do tego;P Ależ nie tylko spawałeś mi kolektor z turbiną, ale również portowałeś owy kolektor i wspólnie z Fahoo przerobiliście sterowanie vnt i w końcu mogę cieszyć się słyszalnym zaciąganiem i upuszczaniem łopatek pracujących w pełnym zakresie
juby_p Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 Ależ nie tylko spawałeś mi kolektor z turbiną, ale również portowałeś owy kolektor i wspólnie z Fahoo przerobiliście sterowanie vnt i w końcu mogę cieszyć się słyszalnym zaciąganiem i upuszczaniem łopatek pracujących w pełnym zakresie Porting w Twoim przypadku był tyko dla samego słowa zrobiony, i wreszcie u ciebie ECU ma władze nad turbiną a to co słyszysz to tak przy okazji, po za tym zminimalizował się efekt cofki zdaje się, dlatego uważam żę razem z Fahoo dopracowaliśmy sterowanie GTB.
dejf Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 cofka=surge Cofka chyba jest w każdej turbinie w dieslu tylko nie zawsze ją słychać? Am I right Fahoo?
daniels Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 daniels1980 http://images39.fotosik.pl/1843/5a51fe77f86a7324.jpg o jesssuuuuu co za ulep i gniot? to robił koleś który jak sie dowiedziałem "urodził się ze spawarką w ręce..":facepalm::facepalm:
juby_p Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 w pierwszym poście zamieściłem fotki klapy gaszenia osadzonej w kolektorze ssącym oraz fotki na których widać że u mnie gruszka od sterowania turbo siedzi całkowicie pod turbiną.
Pan Waldek Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Dejf nowe sprzęgło trzyma moment?
juby_p Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 kiedy wykres? Mój? to chyba wiesz kiedy......
dejf Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Dejf nowe sprzęgło trzyma moment? Trzymaaaa jak oszalałe i nawet lekko pedał chodzi. Każdemu polecam kevlar. Stare już się ślizgało...
Rekomendowane odpowiedzi