martin a4 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam po dłuższym szukaniu na forum na którym nie znalazłem odpowiedzi ,moje pytanie brzmi czy zderzak przedni s4 b5 FL 99- pasuje do A4 B5 FL 99- wiem ze kły i belka jest inna a co ze ślizgami ?? ---------- Post dopisany 19-11-2012 at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany 18-11-2012 at 11:30 ---------- no Panowie co jest z wami tyle ludzi w klubie i co ??
martin a4 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 z przed lifta będą pasować
a4-freunde Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 powiem tak mam przed lifta a zdezrzak s4 z lifta slizgi mi pasowały a co do sztyc ..... hmm.... 2 nakretki i załatwione i lezy jak ulał....
martin a4 Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Opublikowano 20 Listopada 2012 aha czyli muszę załatwić ślizgi z przedlifta ,zderzak z s4 jest bez belki będę zakładał belkę z przed lifta
s4mtm Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Marcin ja mam derzak s4 polift 01r i nic nie zmieniałem oprócz ślizgów, sztyce podkręciłem do góry (sama srubę) i dałem z dołu dłuższą śrubę co trzyma zderzak i pasi
apocalipto Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Witam. Odgrzeję trochę kotleta i to barrdzo trochę hehe Mam możliwość zamiany mego zderzaka polifta ze spryskiwaczami na zderzak od s4 również ze spryskami lecz ich tam brak i jest tylko jedna zaślepka więc mam kilka pytań. Wiem wiem jest szukajka lecz nie znalazłem odpowiedzi na gnębiące mnie pytania: - Czy spryskiwacze lamp podejdą od polifta do zderzaka s4? - Od czego da się wpasować halogeny? (znalazłem wzmiankę, że podobno od skody?) - Czy trzeba zmieniać nadkola? Wiem, że kły trzeba zmienić tak jak i ślizgi. Zderzak s4 jest założony na przed lifcie i auto ma iść na handel. Edit Już po operacji. Spryski pasują, nadkola również. Pozostaje kwestia halogenów ale wszystko w swoim czasie. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 1
DrateK Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 A podpowiecie może jak jest z tylnym? Mam polifta i zderzak eSkowy też polift. Ślizgi te same czy trzeba zmieniać?
Rekomendowane odpowiedzi