Dev Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 1 godzinę temu, marcink1701 napisał: jakies wskazowki jak to zrobic ? jezeli o to pytasz znakiem tego nie poradzisz sobie z tym albo szukaj uzywki albo skorzystaj z usługi kogoś kto sie tym zajmuje
marcink1701 Opublikowano 15 Maja 2020 Opublikowano 15 Maja 2020 zalozony nowy zacisk, a reczny taki sam slaby jak byl...
marcink1701 Opublikowano 16 Maja 2020 Opublikowano 16 Maja 2020 Muszę to wyregulować z tego co wyczytałem. Znalazłem to co w załączniku. Tylko tych zdjęć nie da się włączyć. Ma ktoś?
Motal Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Witam, mam ten sam problem tylko że w A3. Linka prawego koła chodzi lekko przez cały zakres a dopiero na samym końcu hamuje. Mechanizm w tunelu środkowym się przekrzywia i dopiero na samym końcu ciągnie drugą linkę która rusza się może z centymetr i lewe koło wtedy hamuje. Na moje oko luz na zacisku prawego koła jest za duży, na lewym kole jest minimalny. Dźwignie chodzą lekko, linki nowe, zaciski po regeneracji. Da się to jakoś wyregulować żeby chodziło równo czy to wina uszkodzonego samoregulatora w zacisku?
Rekomendowane odpowiedzi