hary3damianek Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam, jak w temacie potrzebuję symbol w/w czujnika i miejsca usytuowania , jakoś w etce nie mogę znaleść. Pozdrawiam klubowiczów.
MASATO Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 01V919821D - przełącznik wielofunkcyjny F125 na zdjęciu z etki zaznaczone nr.3 na czerwono: tu masz link z lokalizacją i opisem wymiany: audipages A8 F125 Transmission Switch Replacement
hary3damianek Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Opublikowano 20 Listopada 2012 Tylko teraz sobie tak przemyślałem sprawę... Na wyświetlaczu w liczniku prawidłowo pokazuje mi pozycje wstecznego na "R" a światła wsteczne świecą w każdej pozycji: RND432 oprócz pozycji P(tu nie świecą się). Mylę się czy może to być spowodowane zwarciem/przebiciem w lampie/wiązce elektrycznej ?
akwarium Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 witam umnie w B6 mialem to samo winny byl przekaznik pod sterownikiem silnika wystarczylo go popsikac sprejem
hary3damianek Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 witam umnie w B6 mialem to samo winny byl przekaznik pod sterownikiem silnika wystarczylo go popsikac sprejem A dokładniej jaki przekaźnik mógłbyś podpowiedzieć?
akwarium Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 witam umnie w B6 mialem to samo winny byl przekaznik pod sterownikiem silnika wystarczylo go popsikac sprejem A dokładniej jaki przekaźnik mógłbyś podpowiedzieć? http://i49.tinypic.com/jqq5jk.jpg nie widze zeby w B5 byly tam jakies przekazniki i bezpieczniki w B6 byl to najwiekszy przekaznik od tych dwuch pozostalych
hary3damianek Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 Szkoda , że teraz pogoda nie sprzyja, gdyby było ciepło to bym sobie rozłożył sprzęt przed garażem i posprawdzałbym wszystko miernikiem- teraz to zimno nic się nie chce
Rekomendowane odpowiedzi