WWY_30606 Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam, zauważyłem że w mojej b6-stce po przekręceniu zapłonu nie zapala się check engine, czy to normalne czy może ktoś celowo ją uszkodził? W waszych autkach zawsze po przekręceniu zapłonu się pojawia? dodam że wszystkie inne zapalają się na krótką chwilę i prawidłowo gasną.
bojan167 Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam, zauważyłem że w mojej b6-stce po przekręceniu zapłonu nie zapala się check engine, czy to normalne czy może ktoś celowo ją uszkodził? W waszych autkach zawsze po przekręceniu zapłonu się pojawia? dodam że wszystkie inne zapalają się na krótką chwilę i prawidłowo gasną. Witam.U mnie też się nie pojawia.Z tego co wiem w dieslach ona nie jest aktywna,działa tylko w wersjach benzynowych-poprawcie mnie jeśli się mylę.
greg2505 Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Dawid u ciebie nie ma kontrolki check ,była dopiero od 2003r ,Jarek check jest i w dieslu i benz ,sprawdź czy masz żarówkę bo pewnie ktoś nie mógł go zgasić i wyjąl żarówkę
danielo Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam, zauważyłem że w mojej b6-stce po przekręceniu zapłonu nie zapala się check engine, czy to normalne czy może ktoś celowo ją uszkodził? W waszych autkach zawsze po przekręceniu zapłonu się pojawia? dodam że wszystkie inne zapalają się na krótką chwilę i prawidłowo gasną. Witam.U mnie też się nie pojawia.Z tego co wiem w dieslach ona nie jest aktywna,działa tylko w wersjach benzynowych-poprawcie mnie jeśli się mylę. Ja mam diselka i u mnie się pojawia po przekręceniu kluczyka po paru sekundach gaśnie.
greg2505 Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam, zauważyłem że w mojej b6-stce po przekręceniu zapłonu nie zapala się check engine, czy to normalne czy może ktoś celowo ją uszkodził? W waszych autkach zawsze po przekręceniu zapłonu się pojawia? dodam że wszystkie inne zapalają się na krótką chwilę i prawidłowo gasną. Witam.U mnie też się nie pojawia.Z tego co wiem w dieslach ona nie jest aktywna,działa tylko w wersjach benzynowych-poprawcie mnie jeśli się mylę. Ja mam diselka i u mnie się pojawia po przekręceniu kluczyka po paru sekundach gaśnie. tak jak napisałem w dieslu check jest od 2003 roku
danielo Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam, zauważyłem że w mojej b6-stce po przekręceniu zapłonu nie zapala się check engine, czy to normalne czy może ktoś celowo ją uszkodził? W waszych autkach zawsze po przekręceniu zapłonu się pojawia? dodam że wszystkie inne zapalają się na krótką chwilę i prawidłowo gasną. Witam.U mnie też się nie pojawia.Z tego co wiem w dieslach ona nie jest aktywna,działa tylko w wersjach benzynowych-poprawcie mnie jeśli się mylę. Ja mam diselka i u mnie się pojawia po przekręceniu kluczyka po paru sekundach gaśnie. tak jak napisałem w dieslu check jest od 2003 roku A mi chodziło o ten cytat .(((Z tego co wiem w dieslach ona nie jest aktywna))) czytać
Biszczan Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Dawid u ciebie nie ma kontrolki check ,była dopiero od 2003r ,Jarek check jest i w dieslu i benz ,sprawdź czy masz żarówkę bo pewnie ktoś nie mógł go zgasić i wyjąl żarówkę Kontrolka check engine jest w modelach z 2002r jak i tych z 2001r, ale zapala się od 2003r podczas uruchamiania pojazdu... Temat na forum był poruszany, wystarczyło poszukać... Dawid jeśli masz VAGa zrób test wskaźników i zobaczysz co jest z kontrolką.
WWY_30606 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 Tak zrobię dzieki koledzy za pomoc.
greg2505 Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Dawid u ciebie nie ma kontrolki check ,była dopiero od 2003r ,Jarek check jest i w dieslu i benz ,sprawdź czy masz żarówkę bo pewnie ktoś nie mógł go zgasić i wyjąl żarówkę Kontrolka check engine jest w modelach z 2002r jak i tych z 2001r, ale zapala się od 2003r podczas uruchamiania pojazdu... Temat na forum był poruszany, wystarczyło poszukać... Dawid jeśli masz VAGa zrób test wskaźników i zobaczysz co jest z kontrolką. kolego co z tego że jest kontrolka poniżej rocznika 2003 ,kolega Dawid pytał czy zapala się przy przekręceniu zapłonu ,odpowiedź brzmi " nie"
Biszczan Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 A co ja niby napisałem w swojej wypowiedzi ?
Rekomendowane odpowiedzi