Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I na oszczędzaniu. W piątek zaciągnąłem volvo do Gdyni bo i-shift odmówił posłuszeństwa , gadaliśmy że coś się dzieje ( szarpie i rano przed jazdą 30 minut zabawy żeby w ogóle ruszył ) a on chłopaki spokojnie jeszcze parę dni :facepalm: . Dzisiaj kolo odebrał i sprzęgło modulator i parę pierdół wyszło 10 kpln :kox: niech ma . Zrobie okresowe szkolenie za jego kasę i spier..... bo mnie już to męczy chociaż teraz jakieś pieniądze zaczął płacić

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Twoja sprawa,co zrobisz,nie pchaj się tylko w jakieś Hiszpanie,czy Kazachstany,bo będziesz ciągle w trasie,kręgosłup ci się wykrzywi zęby zgubisz,a na starość okaże się,że h*ja masz. Takie pykanie w koło komina ma sporo zalet,ale też i wady,dlatego najlepiej szukaj firmy która wywozi tylko swój towar,to będziesz zadowolony :wink:

Opublikowano

2014_05_01.jpg

2014_05_03.jpg

Opublikowano

O ku.... Bielizna do wymiany była przy takiej niespodziance

Opublikowano

Ty to masz robotę,cięgle na siódemce :grin:

Opublikowano

:decayed:

A ty chociaż raz przez tel nie gadałeś

Opublikowano

Mam do Was takie pytanko czy ktoś miał styczność lub słyszał o jeździe w Norwegii. Pytam tak z ciekawości, bo dziś dostałem telefon z propozycją pracy, ale czasy mi nie pasują, ponieważ szukam czegoś dodatkowego, gdyż ja mam pracę(system dyżurowy) i trochę wolnego, a oni mi chcieli dać zlecenie na tydzień, a to trochę za długo.

Opublikowano

A co Cie dokladnie interesuje? :wink:

Opublikowano

Ogólnie co i jak czy można się na coś na dziać u kogo nie jeździć itd.

Opublikowano

Ogolnie to w NO ciezko sie nadziac na nieuczciwego zleceniodawce. Nadziac sie za to mozna na bardzo doglebne kontrole drogowe ze strony statens vegvesen. Warto miec wszystkie papiery wporzadku jak i zestaw w dobrym stanie. Jezdzi sie ciezko bo wiekszosc drog to praktycznie jednokierunkowe...:wink:

Opublikowano

Dzięki za info już mam większą jasność co i jak.

Opublikowano

Pozwolę sobie i pochwalę się koledzy :decayed: Dzisiaj zdałem kat. C, jednocześnie to było moje pierwsze podejście :kox: Zabieram się teraz za C+E :naughty:

Opublikowano

Graty:decayed:

Ja wciaz zbieram sie mentalnie do +E :grin:

Opublikowano

Ja stwierdziłem, że trzeba zrobić za jednym zamachem bo później nie będzie się już chciało :grin:

Opublikowano

To na pewno

Opublikowano

Może ktos będzie pauzować w okolicach Opola, niech wpada na lotosa na Krapkowicach:wink:

Opublikowano

wracałem wczoraj ze śląska do domu i ok. 500-600m przede mną zdarzył się ten wypadek.

Przewrcia si cysterna z ciekym azotem - ePiotrkow.pl - Multimedialny Portal - Piotrkw Trybunalski

zdarzyło się jednak coś dziwniejszego,bo spotkałem bystrego policjanta.Podjechał do wypadku z drugim,obaj na motorach i stwierdził,że trzeba zamknąć a1 przy zjeździe na Piotrków,pozwolić nam zawrócić i podjechać pod prąd do zjazdu.Uratowało to mój regulaminowy czas pracy:wink:

po tym już sprzątali...

Piwo na A1

Opublikowano

Panowie wczoraj kolega zablokowal w helmutowie autobane A2 przed krzyzakiem z ll3 ponoc na pół dnia, stracił kola na blizniaku, policaje jak przyjechali nie umieli uwierzyć że nikogo nie celnol kołem:facepalm: a najlepsze w tym wszystkim jest to że jednego koła nie znaleźli:decayed:.Auto ponoć kasacja:facepalm:

Opublikowano

Na a24 osobówka zgubiła 2 przednie koła stała wywinięta na tarczach,a policaje szukały kół,u nas OSP zajęła by się sprawą. Jechałem z kumplem padło pytanie jak można zgubić 2 przednie koła i 100km śmiechu.

Twojemu koledze nie będzie wesoło,bo tam się za takie akcje płaci.

Opublikowano

na razie nie wiem,auto z holowali a po naczepę drugie auto przyjechało i pojechali w podwójnej dalej