Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalnie mam tak że. Przytrzymam guzik dłużej niż 2 sekundy i zapali się "X" i "2" to viatoll działa. Jak chce wyłączyć to znów przytrzymuje guzik dłużej niż 2 sekundy i zapala się "X" co oznacza że viatoll jest wyłączony. Wracając patrzałem na bramki czy nie ma kamer no i nie jestem do końca pewny :whistling: 3k za bramkę to mam jaja urwane jak nic przez szefa :decayed:

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie martw się, potrąci ci i będziesz jeździł dalej :grin: nic tak nie stymuluje pamięci jak kara finansowa :grin:

Opublikowano

Działa to jak nic . Ja jak dostałem po kieszeni za oponę bo za szybko na wagę wjechałem z łuku i samochód się zj***l i akurat trafiłem na śrube tylko usłyszałem huk i zobaczyłem mine szefa bo akurat sta:kwasny:. Od tej pory na dwójce powolutk:kox:

Opublikowano

świete słowa. Choćby nie wiem, jakby to było nie fair, to nic tak nie działa na kierowcę jak odpowiedzialność finansowa. Mój szeryf tak sie pieprzy z drajwerami, że aż przykro. Czasami takie babole odstawiają, że kursant na kursie by się uśmiał...

Opublikowano

a u nas płacą, a i tak się nie nauczą :facepalm:

Opublikowano

wyśmiałbym szefa jakby mi złotówke uwalił z wypłaty :grin::grin::grin::grin::grin:

Mefju.... zgłoś awarie Viaboxa.. że czasami Ci pika 3 raazy a konto doładowane itp. jak będą mieli protokół zgłoszenia awarii boxa to olewają z reguły temat źle zaznaczonych ilości osi itp :decayed:

Opublikowano
wyśmiałbym szefa jakby mi złotówke uwalił z wypłaty :grin::grin::grin::grin::grin:

Mefju.... zgłoś awarie Viaboxa.. że czasami Ci pika 3 raazy a konto doładowane itp. jak będą mieli protokół zgłoszenia awarii boxa to olewają z reguły temat źle zaznaczonych ilości osi itp :decayed:

łatwo ci mówić

ja stoję z drugiej strony i inaczej na to patrze:wink:

Opublikowano

Tomek on nie pika 3 razy. Pika dwa bo jest poniżej setki :decayed: Temat już mam rozwiązany także jest gicior :wink4: Tylko zastanawia mnie jedna rzecz, jak wjeżdżam na A4 na Wrocław to zawsze piknie jak by pobrał opłatę ale bramki nie otwiera, mowa gdy jadę samą solówką :eusathink:

Opublikowano

jeżeli piknie to pobiera kase i musi otworzyć:whistling: ewentualnie podjedz i wymień ustrojstwo :decayed:

---------- Post dopisany at 16:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:52 ----------

tylko jak bos płacił za boxa kartą lub przelewem to musisz mieć niestety kase na nowego, bo za starego zwrócą kase na konto:facepalm:

Opublikowano

Pytałem się wczoraj kobiety na bramkach to powiedziała że w komputerze jej nie wyświetliło aby pobrał opłatę. Dziwna sprawa, bo normalnie jest wyłączony i tylko pika na wjeździe na A4 Opole-Wrocław. Bramek nie otwiera także dziwne :whistling:

Opublikowano

Najprościej wymienić :wink: i wtedy sam zobaczysz co będzie

---------- Post dopisany at 17:22 ---------- Poprzedni post napisany at 17:13 ----------

wogle cały ten system jest do d*py jedno konto dla całej floty:doh: a kara za bramkę to wogle jakaś paranoja :facepalm:

mnie kiedyś dojechali ITD za brak opłaty bo kasy brakło na koncie

stary nie dobił kasy(a tylko on dobijał) rano poleciało 6aut na poznań,ja w Gliwicach wjeżdżam wszystko OK,Wrocek bramka 2x pika tel. do starego że kasa się kończy a ty zonk na następnej bramce 4x piszczy,na powrocie mnie dojechali i na Annie spędziłem z tukami 1,5h bo jeden umiał pisać a drugi czytać jak za starych czasów:grin:

Opublikowano

:polew:

Ja na szczęście jeszcze nie miałem przyjemności z Viatolkami się spotkać :naughty:

Opublikowano

nie ma tu nic do śmiania

po niecałych 5min kontroli 1,25min pisali protokół :facepalm:, po godzinie jak poszedłem się grzecznie spytać ile czasu potrzeba na napisanie protokołu usłyszałem żebym nie podskakiwał bo mi kontrolę szczegółową zrobią:grin: tylko czy by im na to starczyło długiej pauzy:polew:

---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:39 ----------

wolę BAG oni są konkretni i wystarczy spalona żarówka(10e kosztuję) i dalej nie szukają :naughty:

Opublikowano

Ja niestety miałem styczność z viatollami. Wyprzedzałem przed wrockiem bo jakiś kolo wanna pociskał całe 75km/h po autostradzie, z przodu pusto, za mna pusto to biore. Nie mineły 2 minuty po manewrze i są :kwasny: jak z pod ziemi, wjechali pod nos, hebel do 70 - 5pkt. i 50zł bo muszą reagować na takie ewidentne łamanie przepisów, tamowanie ruchu itp :facepalm: jako ze zrobiłem tego dnia juz 780km i zostało mi 15km do rozładunku powiedziałem co myślę o ich służbie, tej sytuacji i zachowaniu i tyle... teraz noga z gazu jak tam jadę bo paru chłopaków miało też spotkanie z wyjątkowo niesympatyczną blondyna z ITD, także życzę cierpliwości na tym odcinku Majstry :decayed:

Opublikowano

Miałem kiedyś podobny przypadek. Wyprzedzałem na obwodnicy trójmiasta pasem zjazdowo wyjazdowym Matarnia jakiś dźwig i kilka ciężarówek za nim,normalnie jest zakaz,na końcu stały nieoświetlone viatole,przeleciałem koło nich 92.zwinęli mnie dopiero na bramkach A1 do szczegółowej kontroli z racji,że miałem w ten dzień urodziny inspektorek przymknął oko na całe zajście :decayed::decayed:

Opublikowano

a moherowy beret jedzie 70km/h i to nie jest tamowanie im wolno:kwasny:,brak słów:doh:

cały ten odcinek od Wrocka do Legnicy w obie strony niech uj trafi z tym zakazem :facepalm:

Opublikowano

nauczyli się od Niemców,patrz 6stka w tygodniu sznur aut niema końca.

Opublikowano

a dwójka jak na Magdeburgu zapalą to do Hanoweru świeci:facepalm:

ale z drugiej strony jak nie ma to sie nikt nie czepia:decayed:

wyjątek to 38 i blond policjantka i jej 86km/h i ni uj więcej :sad: 2x mnie już wyhaczyła po 35e:doh:

Opublikowano

Od Legnicy do Wrocka jest zakaz wyprzedzania? :decayed: Wczoraj tam leciałem to co chwile któryś wyprzedzał :naughty:

Opublikowano

:yes2::yes2::yes2:

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ----------

na pewniaka się wyprzedza tylko na krzyżakach :facepalm::facepalm:

---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ----------

koszt takiej imprezy to 5 stówek w zależności od humoru władzy :facepalm: