wojtas-audi Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Jak w temacie, autko śmiga miło,nie ma utraty mocy itd, czasem zapala się kontrolka esp, różnie, czasem po 5-10 km, czasem wcale, czasem po chwili, takie błędy mi wyszły po kupnie : 17672 Wtryskiwacz 2 - przekroczona granica regulacji brak osprzętu / nie związany ze sprzętem - BŁĄD SPORADYCZNY 18265 Sygnał obciążenia brak osprzętu / nie związany ze sprzętem - BŁĄD SPORADYCZNY 779 Czujnik temperatury zewnętrznej-G17 przerwa lub zwarcie do plusa - BŁĄD SPORADYCZNY 00604 Proszę o informacje za co mogę się wziąć, gdzie szukać, obstawiam, że błąd wtryskiwacza wywala kontrolke esp ? Odkręcać pokrywę zaworów i sprawdzać wtyczki ?
spanky Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 zrob 023 na jalowym i dynamiczne ale najprawdopodobniej nie ominie Cie zdjecie pokrywy i dobranie sie do wtyczek czujnik G17 do sprawdzenia p.s sorki ze nie odpisalem na PW ale zapomnialem , teraz czytajac posta mi sie przypomnialo.
Rekomendowane odpowiedzi