Dragon30 Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Jak w temacie. Czy da radę usunąć farbę przydymiającą klosze lamp?
pandamix Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 ja kiedyś polerowałem tempem to po trochę schodziło
szeryf Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Jak w temacie. Czy da radę usunąć farbę przydymiającą klosze lamp? A czym były przyciemniane? Tylko sprajem do przyciemniania, czy może jeszcze bezbarwnym? Jak bez bezbarwnego, to możesz spróbować pastą tempo, jak wspomniał kolega. Jakby nie chciało iść, to najpierw możesz spróbować papierem wodnym, jakimś 2500, i potem tempo. Do głowy przychodzi mi jeszcze jakiś rozpuszczalnik? Tylko to musi być coś takiego, co nie reaguje z plastikiem, może benzyna ekstrakcyjna?
maniek233 Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 raczej koledze chodzi o orginalne przyciemnienie jak w lampach przedliftowych
szeryf Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 No to takiego przyciemnienia chyba nie da się usunąć?
krzysieksc83 Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 zamiast usówać to może ktoś z kolegów się chętnie zamieni:wink:
pezex Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 dawaj do działu zamianie i napewno kogoś znajdziesz. A będziesz miał wtedy ori bez przejść (mam na myśli usuwanie farby)
Dragon30 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 Moje lampy sa po II lifcie i sprawa jest tego typu że mam pękniętą prawą lampę i jak dokupię tylko prawą to będzie sie różniło, więc wolę sprzedać te moje obie i obie kupić ładne używki (tzn nie przydymiane)
Rekomendowane odpowiedzi