turzol Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Gdyby ktoś z Małopolski / śląska potrzebował zregenerować tapicerkę skórzaną to załatwi rabat u mojego dobrego kumpla, który zajmuje się tym zawodowo https://picasaweb.google.com/wnetrz Do pielegnacji skórzanych tapicerek dla mnie topowe są środki firmy Lederzentrum. Strona Główna - Czyszczenie skóry, renowacja skóry - Lederzentrum Polecam z cała odpowiedzialnością, samą firmę jak ich środki i podejście do klienta bo takich firm ze świecą szukać w naszym kraju.100% profesjonaliści
HiRide Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Gdyby ktoś z Małopolski / śląska potrzebował zregenerować tapicerkę skórzaną to załatwi rabat u mojego dobrego kumpla, który zajmuje się tym zawodowohttps://picasaweb.google.com/wnetrz Do pielegnacji skórzanych tapicerek dla mnie topowe są środki firmy Lederzentrum. Strona Główna - Czyszczenie skóry, renowacja skóry - Lederzentrum Polecam z cała odpowiedzialnością, samą firmę jak ich środki i podejście do klienta bo takich firm ze świecą szukać w naszym kraju.100% profesjonaliści *Mnie sama firma Lederzentrum nie przekonala ani troche do siebie.Produkty do pielegnacji są ok -przynajmniej dla mnie. Dwa lata temu zamowilem farbe tonujaca bo mialem lekko przytarcie na boczku fotela.Wycialem kawalek skory w niewidocznym miejscu aby mieli jak dobrac kolor lakieru.Przyslali dosc szybko.Sprawdzam a tu jakis szaro niebieski kolor.Wkurzony dzwonie i mowie ze dostali probke wiec w czym problem.Szef przeprosil i na ich koszt przyslali nowo wymieszany lakier.Tym razem zielono szary.Brak slow na taka firme.
turzol Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 HiRide ja nie miałem żadnych negatywnych przejść z nimi. Akurat nie stosowałem farb tonujących, bo głównie kupowałem produkty do czyszczenia i konserwacji czyli Cleaner/strong cleaner oraz LV Protector i dla mnie są świetne. Kupując ori zestawy do pielęgnacji skór w ASO VW/Audi w środku masz produkty Lederzentrum właśnie. Kontakt z firmą jest wzorowy, właściciel zna się na branży jak mało kto w PL to Ci mogę zagwarantować bo wiedzę ma ogromną w tym zakresie.
jozek726 Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 a co można czyścić skórę 2 rożnymi produktami jednocześnie, raz jednym potem drugim ?
wojtas-audi Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 Ja kupiłem mleczko 4car z "woskami pszczelimi" ale jakos nie widze różnicy po zastosowaniu tego, zapach skóry jest, natomiast wszystkie załamania chodź jest ich mało widać, musze spróbować coś lepszego
HiRide Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 HiRideja nie miałem żadnych negatywnych przejść z nimi. Akurat nie stosowałem farb tonujących, bo głównie kupowałem produkty do czyszczenia i konserwacji czyli Cleaner/strong cleaner oraz LV Protector i dla mnie są świetne. Kupując ori zestawy do pielęgnacji skór w ASO VW/Audi w środku masz produkty Lederzentrum właśnie. Kontakt z firmą jest wzorowy, właściciel zna się na branży jak mało kto w PL to Ci mogę zagwarantować bo wiedzę ma ogromną w tym zakresie. Przyznasz ze slowa to tylko słowa.Przekonalem sie osobiscie jak bardzo wlasciciel sie zna i dba o wizerunek firmy. ---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ---------- a co można czyścić skórę 2 rożnymi produktami jednocześnie, raz jednym potem drugim ? pierwszy srodek jest do czyszczenia a drugi do zabezpieczenia powloki ---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ---------- Ja kupiłem mleczko 4car z "woskami pszczelimi" ale jakos nie widze różnicy po zastosowaniu tego, zapach skóry jest, natomiast wszystkie załamania chodź jest ich mało widać, musze spróbować coś lepszego Nie uzyszkasz cudnych efektow przy uzyciu tanich srodkow. Zalamania o ktorych piszesz ,pozostana -czego bys nie uzyl. Trzeba by na nowo lakierowac.
jozek726 Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 to ja wiem, chodzi mi o sam fakt 2 środków do czyszczenia, czy można użyć jednego po drugim
turzol Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 to ja wiem, chodzi mi o sam fakt 2 środków do czyszczenia, czy można użyć jednego po drugim Po użyciu środka czyszczącego trzeba odczekać 1-2h aż do całkowitego wyschnięcia, potem nakładać odżywkę.
jozek726 Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 ooo dobrze że mówisz bo tego nie wiedziałem
Blachu Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja korzystam już od roku z produktu meguiars - gold class rich leather spray. Jak dla mnie jest ok. Skóra ładnie pachnie i nie widać na niej efektu plaka, tzn. nie świeci się jak... oraz tapicerka nie jest tłusta w dotyku. Będę obserwował temat bo bardzo fajny, też mam skórę i muszę o nią dbać, tym bardziej że to recaro Kolego a czym sie różni gold class rich leather od gold class leather conditioner ?[h=1][/h] Pisząc, że będziesz obserwował temat, bo fajny, miałeś na myśli ten o skórze, czy może o moim czarnym klekocie? A co do różnic miedzy tymi dwoma środkami... Patrzyłem tak na szybko na stronie showcarshine i opisy mają niemal identyczne. Rożnią się chyba sposobem użycia, tzn ten pierwszy jest w spray'u, a conditioner prosto z buteleczki. Więcej różnic nie dostrzegłem, tymbardziej że tego drugiego nie używałem.
jozek726 Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 miałem na myśli temat o skórze przykro mi to pewnie jest to samo
Blachu Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 miałem na myśli temat o skórze przykro mi to pewnie jest to samo Sic!
pajda Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 a co myslicie o czym takim AUTOGLYM LEATHER CLEANER - WYCZYŚĆ SKÓRĘ (2765706158) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. miał już ktoś z tym styczność - dobre to jest ? tak sie zastanawiam czy nie kupić ?
HiRide Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 a co myslicie o czym takim AUTOGLYM LEATHER CLEANER - WYCZYŚĆ SKÓRĘ (2765706158) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. miał już ktoś z tym styczność - dobre to jest ? tak sie zastanawiam czy nie kupić ? * Witam kolege po sąsiedzku* *masz jakos konkretnie ubrudzona skore czy poprostu zabrudzona z uzywania?
pajda Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 a co myslicie o czym takim AUTOGLYM LEATHER CLEANER - WYCZYŚĆ SKÓRĘ (2765706158) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. miał już ktoś z tym styczność - dobre to jest ? tak sie zastanawiam czy nie kupić ? * Witam kolege po sąsiedzku* *masz jakos konkretnie ubrudzona skore czy poprostu zabrudzona z uzywania? lekko przybrudzoną z używania wię nie potrzebuje głębokiej renowacji , to ma być srodek który nada jej fabryczny blask
HiRide Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 a co myslicie o czym takim AUTOGLYM LEATHER CLEANER - WYCZYŚĆ SKÓRĘ (2765706158) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. miał już ktoś z tym styczność - dobre to jest ? tak sie zastanawiam czy nie kupić ? * Witam kolege po sąsiedzku* *masz jakos konkretnie ubrudzona skore czy poprostu zabrudzona z uzywania? lekko przybrudzoną z używania wię nie potrzebuje głębokiej renowacji , to ma być srodek który nada jej fabryczny blask W takim razie spokojnie mozesz uzyc szczotki z naturalnym miekkim wlosiem na ktorej bedzie troche szarego mydla+troszke cieplej wody .Delikatne wcieranie i "szorowanie"Po minucie ,dwoch,wycierasz piane nawilzona szmatką - nie moze zostac na skorze woda albo zacieki.Najlepiej wytrzec do sucha.Efekt murowany:wink: Co do "fabrycznego blasku" niestety nie pomoge bo nie znam *takiego srodka ktory to potrafi*
Rekomendowane odpowiedzi