DamianIno Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 witam czy ktos moze wypowiedziec sie na temat ubezpieczenia oc/ac i assistance w Compensie?chodzi mi o to czy ktos mial z nimi do czynienia.w internecie sa rozne opinie,ja czesto wyjezdzam za granice i ciekawi mnie czy assistance faktycznie dziala jak powinno...i czy sa problemy z wyplata ac,pozdrawiam
soolek Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Z Compensą do czynienia nie miałem, ale obecnie likwiduję szkodę mieszkaniową w InterRisk. To jest ta sama grupa Vienna Insurance Group. Likwidacją szkód dla tej grupy zajmuje się ich spółka VIG Ekspert i ... to jest masakra. Nie dość, że w 30 dni nic nie zrobili, to dalej mnie zlewają. Ruszyło się dopiero coś, jak osobiście porozmawiałem z jakimś Dyrektorem Regionalnym i Dyr. ds. Rozliczeń. Nie znam jeszcze wyceny, więc nt. wyceny się wypowiedzieć nie mogę, ale napewno się będę odwoływał, pisał skargę i żądał odsetek - za ich podejście do sprawy to teraz ja im utrudnię życie jak mogę. Krótko: następnej polisy napewno tam nie wykupię.
DamianIno Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Opublikowano 23 Listopada 2012 No to miec tylko nadzieje ze nie bede musial korzystac...przemecze sie do konca umowy i tez zrezygnuje,dzieki za opinie i zycze pomyslnego rozwiazania sprawy
ernius Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Korzystałem z AC w InterRisku i dopiero po roku czasu udało się "wyprosić" wszystkie pieniądze. Obecnie mam w Compensie i jakoś nie ma problemu narazie a korzystałem z Ac, szyby, holowanie.
DamianIno Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 ooo... to cos optymistycznego:naughty: a jak to wyglada z holowaniem??mozesz cos wiecej napisac?nie było problemow?
ernius Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Telefon, umówiona godzina i laweta podjechała
Magdalenah Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Mam już drugie autko w Compensie, Assistance działa, laweta przyjeżdża szybko. Przy szkodach też nie miałam żadnych problemów poza faktem, że zmieniając radio z fabrycznego na nowsze nie fabryczne nie wypłacono mi odszkodowania za nie po kradzieży a tylko za szybę. Taki fakt trzeba zgłosić ubezpieczycielowi i dodatkowo zapłacić haracz Polecam pakiet szyba
DamianIno Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ok,dziekuje za opinie.Troche sie uspokoilem...jeszcze raz dzieki i pozdrawiam
Kesciulec Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Powiem tak jeżeli compensa, to tylko rób aso w AC niech oni się martwią i będzie super
Rekomendowane odpowiedzi