pi0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Opublikowano 25 Listopada 2012 nie mam pojecia jeszcze sie nie rozgladalem czekam na cieplejsze dni ale mysle ze to groszowa sprawa
Pretor Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Tylko że do tego dochodzą koszty środków piorących, ponadto trzeba wiedzieć jakich najlepiej użyć więc nie wiem czy warto.
przemciotorun Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 poczytaj troche np.na kosmetykaaut i wcale nie trzeba duzych pieniedzy wydawac na srodki piorace.... napewno trzeba miec czas i miejsce, przy tej pogodzie prac auto na dworze to raczej nie dobra opcja.... ale oczywiscie jak kto woli
Pretor Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Ja w tym roku dawałem do prania tapicerkę bez podsufitki za 50zł więc nie wiem czy wyszło by mnie dużo taniej wypożyczenie sprzętu u kupno kosmetyków.
przemciotorun Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 zarąbiste ceny macie na to pranie, pewnie ze za 50zl sie nie oplaca samemu grzebać.... jak by ktos chcial sie samemu bawic to tak na szybko ValetPRO Heavy Duty Carpet Cleaner – test produktu – auto detailing blog
michu10 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 kolego dropsone znasz dobra i w miare tanią firmę w Toruniu ?
przemciotorun Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 mozesz sprobowac w car spa, Salon pielęgnacji aut AUTO SPA, Toruń, ul. Bażyńskich. Renowacja, polerowanie, ochrona, woskowanie lakieru, czyszczenie, pranie tapicerki. Auto detailing. zadzwon i zapytaj o cene.... ale za 50zl napewno tego nie zrobia, mam gdzies tez nr do babki co dojezdza, ale ona wlasnie krzyknela 250 za sedana ale z podsufitka, ze wszystkim...
michu10 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Myśle ze AutoSPA najtańsze nie jest bo byłe zapytac sie o korekte lakieru to za jedno etapową 450 zł. 250 za pranie sedana to też lekkie przegięcie nie uważasz. Ja tu bardziej myśle o kosztach rzędu 150-200 zł za kombi
przemciotorun Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 tez uwazam ze 250zl to przeginka... moze podpytaj w watku kuj-pom to ktos poleci cos sprawdzonego i w rozsadnej cenie
julo23 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Popytaj miejscowych handlarzy, czasami niektórzy mają w domu odkurzacze piorące albo mają obczajone gdzie dobrze i tanio piorą. Ja kiedyś prałem to płaciłem 100zł. Teraz mogło iść lekko w górę.
Rekomendowane odpowiedzi