pezex Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Jak w temacie. Rezał ktoś tylne światła żeby świeciły po obydwu stronach przeciwmgielne? Da rade coś takiego wgl? Kiedyś w A3 coś takiego robiłem bo w drugiej lampie było miejsce na żarówkę i wystarczyło tylko jeden kabelek przeciągnąć od drugiej lampy i bylo OK. Tak to wyglądało
Szarik Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Robilem cos takiego w a4 b5 i nie bylo z tym problemow wiec w b6 chyba tez nie bedzie
Golem1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 W sedanie B5 też robiłem i wystarczyło w lampie rozwiercić zaślepkę włóżyć żarówkę i wszystko działało, więć zobacz czy w B6 może jest podobnie.
Beny Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja tak mam:banan: jeden kabelek kumpel przeciągnął z lampy i świeci:wink:
otomsono Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 W prawej lampie jest plastikowa zaślepka w miejscu przeciwmgielnego...
Magicbattle Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 trzeba ja wyjasc albo wyciac i wlozyc zarowke bo piny juz powinny byc pociagniete i kabelek przynajmniej u mnie tak jest
pezex Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Opublikowano 23 Listopada 2012 trzeba ja wyjasc albo wyciac i wlozyc zarowke bo piny juz powinny byc pociagniete i kabelek przynajmniej u mnie tak jest czyli u Ciebie wystarczyło tylko pozbyć się zaślepki, włożyć żarówkę i świeciło?
uhu2 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 W b6 napewno nie bedzie stykow w mocowaniu zarowki w drugiej lampie wiec trzeba dorezac.Zastanawiam sie co z Fisem jesli jest funkcja kontroli zarowek.
pezex Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Opublikowano 25 Listopada 2012 w przyszłym tygodniu postaram się tam zaglądnąc i ogarnąć temat.
uhu2 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Ja biore sie za to jutro wiec dam znac co i jak poszlo.Mam kontrole zarowek wiec szybko wyjdzie czy bedzie blad.
pezex Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Opublikowano 25 Listopada 2012 hehe to ja się wezmę za to popołudniu żeby już wiedzieć jak :-)
Rekomendowane odpowiedzi