Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wałbrzych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

18.06 może być :)

19.06 bardzo chętnie co do 18 to jeszcze nie wiem...[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 19:07_________________________________________________

Ten o ktorym pisalem to ma chyba 1.8T pod maska.

Moj to LZ6L czyli taka butelka od piwa, auto rzuca sie w oczy, mam troche stickerow na szybach z tylu. :gwizdanie:

i lekką glebe? Jeżeli tak to własnie ciebie kilka razy widziałem
Opublikowano

Moj to LZ6L czyli taka butelka od piwa, auto rzuca sie w oczy, mam troche stickerow na szybach z tylu. :gwizdanie:

i lekką glebe? Jeżeli tak to własnie ciebie kilka razy widziałem

Wal dlugimi nastepnym razem :naughty:

Opublikowano

Sie postaram :good:

Opublikowano

odpadam w ten weekend OOOO jest martwa :\

Opublikowano

Szkoda,moje w sumie żywe tylko po "domowym" odgrzybianiu klimy troche chlorem podaje...

Opublikowano

:hi:

Ruszamy z nową ofertą X Ogólnopolskiego Zlotu Letniego

Zapraszamy :good:

info w wątku zlotowym :

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0

Opublikowano

Szkoda,moje w sumie żywe tylko po "domowym" odgrzybianiu klimy troche chlorem podaje...

moja już śmiga :)

Opublikowano

To może w końcu spotkamy się gdzieś??

Opublikowano

Walil mi ktos dlugimi dzis w Szczawnie ? :D Srebne B6 z dwoma wydechami mijalem... ;p :gwizdanie:

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie czy ma ktos vaga i kabelek bo potrzebowałbym skasować u siebie parę błędòw proszę o pomoc mogę podjechać gdzie trzeba

Opublikowano

Pany, może ktoś coś powiedzieć o diesel service w Pisarzowicach? Nie chodzi o ceny tylko o jakość usług i czy ogarniają vp44, bo sprzęt mają.

Opublikowano

Pany, może ktoś coś powiedzieć o diesel service w Pisarzowicach? Nie chodzi o ceny tylko o jakość usług i czy ogarniają vp44, bo sprzęt mają.

W temacie tej "firmy" powiem ci tylko tyle: UCIEKAJ Z TAMTĄD!!! Wątpię żeby poradzili sobie z vp44 skoro polegli na 1,6 td z golfa II. Za to skasowali godnie :thumbdown: Jak na tą chwilę,w miare godni polecenia są fachmani z Sobótki, co do Słotwiny to różnie z nimi bywa.Jedni chwalą drudzy wręcz przeciwnie
Opublikowano

Dzięki za szybką odpowiedz kolego :notworthy:

Opublikowano

Albo w Kunowie za sobótkom tam jest mniejsza kolejka

Opublikowano

Albo w Kunowie za sobótkom tam jest mniejsza kolejka

:good: Dziś dzwonie wszędzie, dziękuję koledzy za podpowiedzi :wink4:
Opublikowano

:hi:

Zapraszam do udziału w głosowaniu na Najładniejsze zdjęcie A4 do kalendarza na rok 2010: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.885

pozdrawiam i zapraszam do nadsyłania zdjęć! :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Panowie mam pewien problem. Borykam sie z przeladowaniem turbo. I tu pytanie a zarazem prosba do Was. Czy ktos bylby wstanie mi pomoc i udostepnic swoj zawor N75 i pomoc mi wykluczyc jego niesprawnosc. Mam wymienione wezyki podcisnienia. Wiecie czyszczenie turbo chce odstawic na sam koniec. moze ktos jest dosc obeznany i mial z tym pron\blem i uzyczyl by pomocy to bede wdzieczny. Mi osobiscie pasowaloby po 27 sieprnia gdyz bede mial urlop i troche wolnego czasu. Pozdrawiam wszystkich :hi:

Opublikowano

Kolego,chętnie bym ci użyczył swój zawór ale w moim modelu żeby go wyjąć trzeba pół przodu rozkręcić. Ale za to mogę ci stwierdzić na 99,9% czy turbawka "leży" Jeżeli będziesz zainteresowany to pisz pw

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam!

Na kiedy jest planowany jakiś zlocik, chętnie bym podjechał i się zapoznał z szanownymi posiadaczami A4 w naszym mieście.

Pozdrawiam.