Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wałbrzych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie musze go oglądąc bo ja tym autem jeździłem :decayed: i wiem o nim sporo

Opublikowano

Piotrek daj namiary do siebie na pw

Opublikowano

Witam

Coś się tam dzieje w tym Wałbrzychu jeszcze? Jakieś spotkania?

Opublikowano

Marnie,nawet tu mało kto zagląda :thumbdown:

Opublikowano

Może by sie tak zgadać i pojechać na inny spot.

Jestem otwarty.

Opublikowano

Ja byłbym za zrobieniem własnego spotu. Kiedy rozkręcaliśmy ten spot wysyłaliśmy zaproszenia do wszystkich użytkowników z okolicy (była to dłuuuuga lista osóB). Można by zapytać Freona co on na to?

ps. Zaczynaliśmy od spotkań w Świdnicy...

Opublikowano
Ja byłbym za zrobieniem własnego spotu. Kiedy rozkręcaliśmy ten spot wysyłaliśmy zaproszenia do wszystkich użytkowników z okolicy (była to dłuuuuga lista osóB). Można by zapytać Freona co on na to?

ps. Zaczynaliśmy od spotkań w Świdnicy...

To było jeszcze zanim dołączyłem do a4,

Jakoś freona nie widać i słychać, od kilku lat?

Opublikowano

Koledzy organizujecie moze jakies spotkanie posiadaczy A4???

Opublikowano

Do Freona napisałem na PW - może się odezwie. Ja bardzo chętnie posiedziałbym w innych A4... tak powiedzmy raz na rok.

Byłoby jednak miło gdyby ludzie faktycznie przyjechali. Na pierwszym spocie było 6 aut (sukces), na kolejnych bywało więcej, czasem ok 15. A zdarzały się i takie spoty, że były 2 auta... na 200 zaproszeń.

Opublikowano

pogoda zachęca do zjazdów.

Opublikowano

W tamtym roku próbowaliśmy coś ruszyć,nawet kilka aut było ale jakoś to ucichło.Ja też chętnie podjadę i pogadam

Opublikowano

Jestem chętny równie na jakis spocik fajnie jest zobaczyc audiczki razem :D

Opublikowano

4 osoby zainteresowane, można coś zaplanować za miesiąc i pozapraszać ludzi z okolic do wątku - powinno być z 400 osób :)

Opublikowano

Siemka. Robił ktoś z was tylne zawieszenie w swoich B6??

Pukam już w każde drzwi, żeby się coś więcej dowiedzieć.

Opublikowano

A co się dzieje?

Opublikowano

wybita tuleja na 2-uch wahaczach ponoć niewymienna dostepna z całym wahaczem w oryginale, nie pytaj za ile.

Opublikowano
wybita tuleja na 2-uch wahaczach ponoć niewymienna dostepna z całym wahaczem w oryginale, nie pytaj za ile.

no niestety - tak to już jest przy aluminiowych wahaczach (choć nie powiem bo samochodzik dobrze się trzyma)

spytaj jeszcze Tomka (TOM77 - ma swój wątek w któryś z działów sprzedaży) - kiedyś kupowałem coś od niego regenerowanego do zawieszenia (chociaż ceny i tak ma niezłe więc może się pokusisz na nówke).

Opublikowano

Chwilka... pisałeś o tylnym zawieszeniu, z tyłu są jakieś wahacze? Czy chodziło Ci o wahacz tylny na przednim kole. Jeśli tak to cóż... w moich B5-kach wymieniałem po 2-3 wahacze rocznie. Przywykłem do tego jak do wymiany oleju - jedyne co się w zasadzie psuło. W B6 w zasadzie różnicy nie ma (choć podobno psują się rzadziej) więc mogę tylko potwierdzić - wymienia się całe wahacze - największy tylny dół 'banan' 180zł, przedni dół 130zł, góra oba 70-90zł. Oczywiście zamienniki - w moim przekonaniu marka nie ma znaczenia - zależy co trafisz- pod koniec brałem już z Allegro bo trzymały tyle samo co 'lepsze' sklepowe.

Trwalsze są oryginały i dużo droższe. Robocizna 50zł za sztukę w Świdnicy.

Opublikowano

Chodzi mi o tylne zawieszenie, w B5 jest belka. O przednich wahaczach mam podejście takie: wybić! zmęczyć! kupić cały zestaw i wymienić. 3 lata spokoju.

Opublikowano
Chodzi mi o tylne zawieszenie, w B5 jest belka. O przednich wahaczach mam podejście takie: wybić! zmęczyć! kupić cały zestaw i wymienić. 3 lata spokoju.

Jest jeszcze druga wersja.Kupić najtańszy zestaw,zamordowac na wałbrzyskich dziurach i oddać na gwarancji :naughty: