marcin78 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Spot?? Zimowy :> , może pomyślimy nad miejscem?? Jakieś propozycje
marc1n Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Spot?? Zimowy :> , może pomyślimy nad miejscem?? Jakieś propozycje jestem za
arre Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Koledzy z WalbrzychA4 moze zimowy spocik miedzymiastowy? JeleniA4-WA4lbrzych? My mamy spocik w piatek 17.12 o 19 w JG i teraz propozycje... *albo sie karniecie do nas i przejedziemy sie np na szybowcowa- fajna goreczka blisko centrum , po drodze duzo zakretow i sniegu ;P *albo jakos w polowie drogi np kamienna gora - parking nowej biedronki? *albo macie jakis swoj pomysl? Nas jest 4 z JG czekamy na propozycje czasu jest troche by sie dogadac
marcin78 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Koledzy z WalbrzychA4 moze zimowy spocik miedzymiastowy? JeleniA4-WA4lbrzych? My mamy spocik w piatek 17.12 o 19 w JG i teraz propozycje... *albo sie karniecie do nas i przejedziemy sie np na szybowcowa- fajna goreczka blisko centrum , po drodze duzo zakretow i sniegu ;P *albo jakos w polowie drogi np kamienna gora - parking nowej biedronki? *albo macie jakis swoj pomysl? Nas jest 4 z JG czekamy na propozycje czasu jest troche by sie dogadac Jestem kto jeszcze??
marcin78 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Niestety co do spotu odpadam!! Od 2 dni szukam silnika (właściwie jade jutro go kupić) Padł mojemu tacie w a4-ce.
marc1n Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam gdzie w w-ch jest jakiś plac ( bez latarni ) gdzie można trochę pojeździć, bylem raz w Książu ale teraz dojechać nie można, usypane bandy od pługów na A35, place od marketów ok ale to wieczorem lub rano tylko :\ Pozdrawiam
jarko Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Serdecznie ZAPRASZAM >> Kalendarz Klubowy 2011 <<
kozaki12 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 marc1n osobiscie polecam parking kolo castoramy tam wieczorem fajnie, fajny plac byl tez ale to na poczatku tego roku tylko do polatania ale dali juz tam brame i nie mozna wjezdzac(straz na ulicy ogrodowej bodajze niedaleko PECu )
marc1n Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 pokręciłem się jak było trochę śniegu teraz uprawiam slalom na drogach, dobrze ze mało jeżdżę po Wałbrzychu
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 V Edycja Polarków Klubowych >> ZAPISY << Serdecznie Zapraszam
kozaki12 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 jak nie ma dziur to na drodze tez spoko a gdzie przewaznie latasz?
kozaki12 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 wydaje mi sie ze na Swidnicy lepsze drogi niz w Walbrzychu, aczkolwiek moge sie mylic bo przez Swidnice na ogol przejazdem tylko bywam
GOLI Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 O tej porze roku,dobra droga w wałbrzychu to chyba tylko marzenie. Latam tu prawie codziennie więc wiem co mówię/pisze. A tak przy okazji to witam ekipę wałbrzyską
Rekomendowane odpowiedzi