mobi Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Czy moze ktos przerabial zlamany wezyk przy zawiasie od plynu spryskiwacza w avancie? W ktorym miejscu jest laczenie tego wezyka aby go calego wymienic. W etce widze ze takie miejsce jest ale noe moge go zlokalizowac.
simon__75 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Ja przerabialem ten temat jak autko wrocilo do mnie po wizycie w ASO po wymianie klapy....chlopaki niestety polamali mi ten wezyk i ladnie to ukryli pod zaslepkami... W moim przypadku temat zalatwilem zakladajac lacznik miedzy 2 polamane czesci wezyka... nie dotarlem do tego jak wymienic calosc... Co nie zmienia faktu ze jakby ktos podrzucil schemat wymiany to chetnie bym to zrobil
mobi Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Opublikowano 25 Listopada 2012 jaki lacznik zalozyles? bo szczerze mowiac nie chce mi sie wszystkiego rozbierac. probowalem koszulki termokurczliwe ale lipa.
szeryf Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 jaki lacznik zalozyles? bo szczerze mowiac nie chce mi sie wszystkiego rozbierac. probowalem koszulki termokurczliwe ale lipa. Ja wymieniłem fragment, który jest w zawiasie. Kupiłem dwa łączniki w warsztacie samochodowym, kawałek gumowego wężyka dostałem gratis Żeby włożyć łączniki w te rurki plastikowe, musiałem ściąć te skosy, które zapobiegają zsunięciu się wężyka. Wężyki wkleiłem na silikon, i na wierzch założyłem koszulki termokurczliwe. Trzyma kilka miesięcy
ciechu20 Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 łączni z castoramy od systemu podlewania roślin z tego co pamiętam średnica 5mm i metr wężyka gumowego i lata
soku11 Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 Podepnę się pod temat. Wie ktoś jak w B5 po lifcie wyciągnąć tylną tapicerkę? U mnie wężyk od spryskiwacza się tylko pieni (mam nadzieję że zapchany gdzieś w środku) zamiast pryskać. Wycieraczkę potrafię zdjąć ale ta tapicerka sprawia mi problemy. Jest tam tylko jedna śruba (na środku przy wewnętrznej "klamce"), ale jej wykręcenie nic nie daje. To się trzyma tylko na zaczepach czy trzeba coś odkręcać?
Lu-Gi Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 ja w b5 avant mam łączenie tego wężyka w schowku na trójkąt z prawej strony w bagażniku
ciechu20 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 a tapicerka trzyma się głównie na spinkach, ale one strasznie ciężko wychodzą i łatwo je połamać
Rekomendowane odpowiedzi