Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Mały Problem z Włącznikiem Świateł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Panowie Mam Mały problem z włącznikiem świateł, mianowicie po jego rozebraniu, do regeneracji itd. Przyszła pora na złożenie, wszystko robione oczywiście w odwrotnej kolejności, nic nie poprzestawiane ... Po złożeniu, ciągle świecą halogeny, po wyłączeniu całkowicie świateł halogeny palą się przez 10 sekund po czym gasną a zapalają się mijania... Macie może pomysł jak rozwiązać ten problem ?? :facepalm:

Opublikowano

Mi po regeneracji i złożeniu nie świecą te diody które są odpowiedzialne za pozycję i drogowe (te po prawej stronie) tak se poprawiłem:facepalm:

Opublikowano

Mi właśnie te diody od pozycji i mijania jakiś czas temu zgasły i nie chcą już świecić, ale nie zabieram się za to, żeby jeszcze bardziej czegoś nie skomplikować. Po prostu przestałem się tym przejmować, może kiedyś się za to wezmę...:wink:

Opublikowano

Ja swój ze 3 razy rozbierałem i składałem i działa jak nowy :decayed:

Opublikowano

Powiem wam że mam nową opcje świateł :D Włącznik w pozycji 0 przekręcam kluczyk, odpalam zapalają się Mijania i pozycyjne same :decayed: W opcji pozycyjne mam przeciwmgłowe z pozycją a w opcji mijania mam przeciwmgłowe z mijania, a jak chce wyłączyć, gaszę silnik w pozycji pozycyjne, i przekręcam w pozycję 0. Wtedy nic nie piszczy itd :naughty: A jak przejdę z pozycji na 0 na włączonym silniku zapalają się przeciwmgłowe a po 10 sekundach same gasną i zapalają się mijania i pozycja :decayed: