rakud29 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 witam ciekna mi spryskiwacze reflektorow wiem ze trzeba wymienic jakies oringi prosze napisac ile i jakie tam ida i czy jest gdzies opis jak to zrobic ---------- Post dopisany 28-11-2012 at 10:46 ---------- Poprzedni post napisany 27-11-2012 at 16:49 ---------- kto z kolegów coś doradzi
nedwed Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 w ktorym miejscu Ci kolego ciekna ? Ja mialem problem ze przez nieszczelne spryskiwacze lub łaczenia przewodow uciekal mi cały płyn. U mnie problem okazał się w łączeniach między wężykiem a spryskiwaczami.
rakud29 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Opublikowano 28 Listopada 2012 koledzy dzisiaj wymienilem oring ktory jest na samym przodzie jak sciagnie sie ten sam sprysk do tego wymienilem opaski na wezach podlaczonych do spryskiwaczy zobaczymy jak bedzie ale co do rozbierania to faktycznie od tylu sie nie da ale przod tak to co pisalem co myslicie o tym
Bromchit Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Spryskiwacze sa nierozbieralne Dawno temu jak mi ciekł spryskiwacz, udało mi się go rozebrać i tak nie miałem nic do stracenia, bo był do wymiany. Tylko później przy składaniu ten dekielek trzeba równo wciskać, bo może pęknąć, mnie to dopadło i musiałem go skręcić opaską. Pomimo tego spryskiwacz chodzi już dwa lata i nie cieknie
rakud29 Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 czyli od tylu tez sa jakies oringi ja wymienilem tylko ten z przodu
iceman__89 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Podłącze się do tematu: Ja mam taki problem w swoim B7, że spryskiwacze nie chowają mi się czasami do końca tylko odstają jakieś 3mm. Wie ktoś może co z tym zrobić?
Rekomendowane odpowiedzi