kuba9001 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Opublikowano 26 Marca 2014 Zaraz cos może cykne na szybko dla podglądu ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ---------- Takie na szybko specjalnie dla Marcina jak założę gwint to zrobię w dzien jakieś foto może wreszcie ładne wydechy sa ok? Czy bardziej schować?
kuba9001 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Opublikowano 26 Marca 2014 PDC jest jak oryginał mocowania sa ori z tamtego odklejone tylko jebnalem babola bo nie sprawdziłem ze w tym miejscu jest belka i musiałem ją wyjąc ale ogarne to wycinajac w niej miejsca na czujniki. Rurki miały delikatnie wystawac ale robiłem to na szybko w sobotę po 16 i dziadek od tłumików był szybszy niz myslalem zanim skończyłem rozmawiać przez tel to juz zdążył przyspawac i jak przyszedłem to było po wszystkim
rav85 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 sam wierciłeś dziurska pod pdc? jak tak to czym i jaki rozmiar? żeby było jak w oryginale
MARCIN607 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Kuba może bedew temat jeden ogarniał w radomiu w poniedziałek-bądź gotowy na ogledziny:-).
kuba9001 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Pojęcia nie mam jaki rozmiar ale był ciut mniejszy dosłownie o włos i papierem ściernym podszlifowalem i jest gitara miałem robic manual ale pośpiech i wyleciało z głowy.Marcin dzwon jak bd jak nie odbieram rano to śpię to dzwon do skutku dawno tu nic nie pisałem wiec może trochę odświeżę do auta wpadło ori webasto na pilota, hamulce na przód 320 i rdza Audi nie dostanie już nic nowego wręcz przeciwnie co się da wystawie na sprzedaż resztę zabiorę do nowego projektu wiec jeśli kogoś coś interesuje zapraszam na pw auto robię na serie audi zakończyło u mnie swój żywot czołówką przed świętami znalazł się chętny na reanimacje i pojechało w Polskę temat można zamknąć a jak odbiorę następce od Nosba to założę nowy temat o: Edytowane 8 Marca 2016 przez kuba9001
Rekomendowane odpowiedzi