dave Opublikowano 25 Listopada 2006 Opublikowano 25 Listopada 2006 Witam Od początku czyli od 3 tygodni kiedy kupiłem A4 nie miałem ogrzewania w aucie. Czytałem na forum i przeczytałem żeby przeczyścić nagrzewnice zrobiłem to. Odczepilem dwa węże od nagrzewnicy przepłukałem woda cały układ. Tak samo zrobilem w druga strone (od silnika). I MAM OGRZEWANIE... Auto pochodziło jakąś minutę i odrazu PARZY !!!!!!! jestem tak podniecony ze aż musiałem się pochwalić ps. ciekawe ile pochodzi Dzieki wszystkim za pomoc... POLCAM WSZYSTKIM TEN SPOSóB !
pet3r Opublikowano 25 Listopada 2006 Opublikowano 25 Listopada 2006 kolejny uzytkownik, dla ktorego forum okazalo sie pomocne cieszymy sie razem z Toba
Darkiew Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Witam, ja od paru dni mam audi a4 i tez mam podobny problem , auto jak juz osiagnie temp silnika 90 stopni , klimatronik na HI i dopiero cos tam leci lekko ciepłe powietrze.Wczesniej mialem audi ale z reczna regulacja ogrzewania i grzało bardzo ładnie , myslałem ze nie umiem ustawic tego klimatronika ale widze ze mam chyba zatkana nagrzewnice.Sprobuje tego sposobu.
puniek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ten sam problem miałem ostatnio i to samo rozwiązanie zastosowałem w piątek a radości było co nie miara
Rekomendowane odpowiedzi