maquuu Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam. Tak jak w temacie, Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób można by coś takiego zrobić??
Beny Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 żeby fajnie wyglądało:decayed: tu masz temat poczytaj http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/vfiz-audi-b6-b7-228446/
RS Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Czytalem to juz dawno Janko01. Oczywiscie wszystko da sie zrobic- tylko mi chodzilo o opcje ktore sa w kodowaniach, bo sa najtansze i przewidziane przez fabryke, a jezeli chodzi juz o dlubanie w liczniku to juz indywidualna sprawa kazdego, moja na pewno nie. Pytanie o to powinnien kolega chyba jednak skierowac do takiego magika jak w tym temacie co pokazales Janko01, a nie do forum.
Beny Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Czytalem to juz dawno Janko01. Oczywiscie wszystko da sie zrobic- tylko mi chodzilo o opcje ktore sa w kodowaniach, bo sa najtansze i przewidziane przez fabryke, a jezeli chodzi juz o dlubanie w liczniku to juz indywidualna sprawa kazdego, moja na pewno nie. Pytanie o to powinnien kolega chyba jednak skierowac do takiego magika jak w tym temacie co pokazales Janko01, a nie do forum. hehe sorki jak pisałem posta to nie odświeżyłem strony:wink: oczywiście to nie było do Ciebie tylko maquu sorka jak zdenerwowałem:facepalm:
maquuu Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 poprostu dla wyglądu bo fajnie to wygląda.. myslalem ze da sie to zrobic w jakis prosty sposob no ale jezeli nie to nie. Również nie mam zamiaru grzebać w zegarach.
szeryf Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 poprostu dla wyglądu bo fajnie to wygląda.. myslalem ze da sie to zrobic w jakis prosty sposob no ale jezeli nie to nie. Również nie mam zamiaru grzebać w zegarach. Też kiedyś szukałem tego w kodowaniu, w ogóle myślałem że w B7 powinno być długie kodowanie, byłem strasznie zawiedziony jak się dowiedziałem że nie ma
Rekomendowane odpowiedzi