majuDJ Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Szukam machera elektronika znawcy nawigacji Tomtom. Szukam by powiększyć fizycznie pamięć w nawigacji TOMTOM 3rd V3 (512Mb) do np 4GB, tak by mieściła się cała najnowsza mapa Europy. Także chciałbym aby ten macher wgrał mi taką najnowszą mapę całej Europy, oraz zaktualizował oprogramowanie do jak najnowszej możliwej wersji,
krzysaudi Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Jest taka możliwość . Robiłem to już kilku klientom . Także można wgrać nowe mapy i navcore - to na 100% trzeba zrobić żeby mapy nowe wgrać . Krzysiek . Szukaj kogoś lokalnego - jak nie potrafią lub nie wiedzą jak zrobić to mogę pomóc . W navi są punkty lutownicze pod które przylutowywuje się np redukcję karty pamięci i wtedy w każdej chwili można ja wymienić na inna
majuDJ Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 Poszło PW ---------- Post dopisany 11-12-2012 at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany 30-11-2012 at 00:08 ---------- Polecam użytkownika krzysaudi szybko fachowo i co najwalniejsze bardzo tanio . Moja stara nawigacja dostała 4Gb pamięci Kingston i najnowszą mapę. Jeśli masz starego Tomtoma najlepiej rozmawiaj z nim.
krzysaudi Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Cieszę się bardzo , że navi śmiga
Rekomendowane odpowiedzi