bryndal90 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Witam Koledzy ostatnio z moim autem zaczeło się coś dziać, a dokładniej gdy zamykam drzwi powinny się zamykać wszystkie od razu a tak nie jest najpierw zamykają się drzwi kierowcy, gdy przekręce drugi raz kluczyk zamyka sie prawa strona, gdy przekręce 3 raz kluczyk zamyka się reszta, Gdy w samochodzie otwieram drzwi światło powinno się swiecić przez 15-20 sek a gaśnie od razu, dzisiaj zauważyłem również ze nie przestało mi działać domykanie okien z kluczyka po dłuzszym przytrzymaniu kluczyka w prawo, i nie mam kompletnie pomysłu czego może być to wina, podejrzewam tylko ze to moze wina centrali sterującej zamkiem ale nie wiem gdzie ona sie znajduje zeby zobaczyć czy coś tam się dzieje, z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi
Klejk Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 pompe od centralnego masz w bagazniku po prawej stronie :-)
bryndal90 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 a jak sprawdzić czy dobrze działa ?? i zeby się do niej dostać trzeba cały boczek rozbierać ??
Klejk Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 hmmm jak sprawdzic to nie wiem co ci moge podpowiedziec... nie nie musisz calej tapicerki sciagac... :-) u mnie jest tam taki jakby maly uchwyt na rozne smieci... od wychodzi do gory i wtedy jakos sie tam dostaniesz
krupskim Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 podejrzewam że padła Ci elektronika w pompce. Podjedź gdzieś do komisu , albo złap kogoś z klubu w Radomiu i podmień pompkę - zobaczysz efekty i może znajdziesz rozwiązanie. Jak coś to pisz na PW. Mam jakies pompki.
Rekomendowane odpowiedzi