witjacrf Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witam. Dzisiaj jadac do Rybnika w audi zapakowane 3 osoby zauwazylem dziwny dzwiek. Dokladnie przy 1albo i 3 biegu jak dodaje gazu i gealtowanie odpuszczam go slychac takie jakby chrapanie dzwiek podobny do czegos co sie obraca i cos co mechanizm obracajacy blokuje. Np bieg trzeci lekke dodanie gazu odpuszczenie go odglos chrrr.... Ciezko opisac ten dzwiek ale napewno nie wydaje sie on z turbiny... Sent from my iPhone using Tapatalk?
bigos_s Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Mam podobnie. Tyle że u mnie się to powoli nasila i już słychać nie tylko przy odpuszczaniu gazu ale zaczęło się pojawiać "od czasu do czasu" podczas normalnego przyśpieszania. Byłem z tym u mechanika i niestety ale nie dało ustalić się skąd się to bierze. Nawet pomysłu nie mam gdzie szukać przyczyny bo odgłos pojawia się tylko podczas jazdy
slo Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/b6-awx-niepokojacy-dzwiek-11005/ sporo osób to ma. Trzeba się przyzwyczaic
Rekomendowane odpowiedzi