bryndal90 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Witam Koledzy myślałem ze nie działają mi tylne głośniki ze względu na brak puszczonych kabli do tylnych głośników ale dziś postanowiłem wejść do bagażnika i moim oczom ukazało się ze jednak kable są puszczone, więc na radiu przestawiłem na tył ale niestety nic cisza. zauważyłem ze przy głośniki od lewej strony było coś konkretnie majstrowane bo znalazła się tam nawet szpachla! i głośnik nie jest połączony kostką tak jak przy prawym głośniku tylko jakimiś zwykłymi kablami poniżej zaprezentuje wam zdjęcia moze macie jakiś pomysł co zrobić zeby tylne głośniki zaczeły grać. Dzięki za podpowiedzi Normalna prawa strona: ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Popieprzona lewa strona: ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
jarek_ns Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Mało napisałeś szczegółów. Przede wszystkim to jakie masz radio i z jakim radiem auto wyjechało z fabryki? Przy lewym głośniku z tyłu jest fabrycznie wzmacniacz u ciebie go niema. reszta sugestii po odpowiedzi na w/w pytania.
bryndal90 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Więc tak radio pisadam chorus i na takim radiu auto wyjechało z fabryki. A to szwaby za***ali wzmacniacz.
jarek_ns Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Najprościej będzie kupić głośnik ze wzmacniaczem wymienić i będzie działać. Inaczej czeka cię przeróbka instalacji i podpięcie tyłu równolegle z przednimi głośnikami.
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Więc tak radio pisadam chorus i na takim radiu auto wyjechało z fabryki. A to szwaby za***ali wzmacniacz. a mają pretensje do Polaków że Im auta kradniemy Oko za oko, auto za wzmacniacz
bryndal90 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 aha czyli z tego co rozumiem, to tył nie będzie działał beż tego wzmacniacza ? za***iście....
jarek_ns Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Możesz podlączyć je pod przednie, ale jest to kiepskie wyjście.
bryndal90 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jarek a to czemu uważasz, ze to kiepskie wyjście?
jarek_ns Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Bo masz wtedy o połowę mniejszą koc na głośniku. Taki głośnik ze wzmacniaczem kupisz za 50pln.
bryndal90 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2012 A ma ktoś może taki głośnik ze wzmacniaczem na sprzedaż?, bo albo źle szukam, albo na allegro nie ma ---------- Post dopisany at 08:10 ---------- Poprzedni post napisany at 08:09 ---------- I dzięki Jarek za podpowiedź.
jarek_ns Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 A płytka nie leży gdzieś w bagażniku? Może odpadła i ktoś ją schował? tak to wygląda
bryndal90 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2012 niestety nic takiego nie znalazłem
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 wzmacniacz : wzmacniacz bose do audi a4 b5 (2821769846) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. głośnik : AUDI A4 B5 - GŁOŚNIK NISKOTONOWY, SUBWOOFER (2816148506) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rekomendowane odpowiedzi