r7adek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 W ogóle to nie wiem czy w dobrym dziale piszę. Zakupiłem takie radio: AUDI SYMPHONY II A4 !! NAJPEWNIEJ BO OD FIRMY ! (2829858147) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jestem właśnie po przeróbkach konsoli z 1 na 2 din. Mam takie pytanie jak podłączyć to radio żeby mi pokazywało komunikaty na fisie? wiem że do czerwonej kostki ale jaki pin do którego z której kostki radia to nie wiem. Po za tym czy jest możliwość podłączenia wzmacniacza zewnętrznego do tego radia ? Bo mam obecnie radio pioneer i wzmacniacz crunch i czy da rade ten wzmacniacz podpiąć ?
fafnasty Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 wyjscia na wzmachol nie ma ale jest taka opcja taki adapterr KONWENTER AUDIO - ADAPTER WYJŚCIE NA WZMACNIACZ (2813207985) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ktory podpinasz pod wyjscie sygnalu na glosnik i wtedy masz wejscie na wzaka ja tak kiedys w hujdaju mialem zrobione
Rekomendowane odpowiedzi