Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

co sądzicie o takim zestawie do silnika AHL 1600 benzyna ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

sek w tym ze 3 polecone "dobre" warsztaty w okolicy zgierza i łodzi kładą doslownie to samo { KME - tylko ceną sie roznią .. miedzy 2000 a 2300 za te same graty [wymieniają dokladnie przez tel co włozą ]

Opublikowano

Zakład partnerski staga.

Opublikowano
sek w tym ze 3 polecone "dobre" warsztaty w okolicy zgierza i łodzi kładą doslownie to samo { KME - tylko ceną sie roznią .. miedzy 2000 a 2300 za te same graty [wymieniają dokladnie przez tel co włozą ]

Nagaz Stefanowski www.nagaz.pl

Opublikowano

Mam 1.6 AHL. Zamiast AC R01 założyli mi Sharka 1500 i spisuje się naprawdę bardzo dobrze. Elektronikę mam może nie najlepszą, bo OPTIME, ale w codziennej eksploatacji nie ma najmniejszych problemów. Co do wtrysków, warto dołożyć do Hanów, a jak coś tańszego to osobiście pokusiłbym się o nowe Waldemary. Taki zestaw i ogarnięty gazownik to w 100% bezobsługowy mechanizm, wystarczy lać LPG i jeździć na przeglądy. W moim przypadku to nieodczuwalny spadek mocy (której za wiele nie ma :grin:), brak szarpań czy to na zimnym czy gorącym. Raz dla próby odpaliłem nawet przy -5 na gazie i chodził idealnie. Jakby nie patrzeć, silnik mało wymagający, pojedzie prawie na wszystkim.

Opublikowano
Jakby nie patrzeć, silnik mało wymagający, pojedzie prawie na wszystkim.

Zgadzam się z tym

Miałem ADP i chodził bez problemów temp przełączania 15st a wtryski najtańsze valteki

Auto sprzedane

W 1.8 A3, jak 1,8T A4 silniki bardziej wymagające i tu trzeba trochę lepszych parametrów przy LPG (wtryski,reduktor)

Opublikowano
  • Autor

w NAgaz wybrałem stag4+, valtec i zavoli - może być taki zestaw na 2 letniej gwarancji za 2350 po negocjacji ? :)

Opublikowano

Może być ale trochę drogo, chyba że zdrożało ostatnio

w lubelskim około 2000zł, a z wtryskami hana - 2300zł

Jeżeli nie znajdziesz taniej to zakładaj ja bym zmienił wtyski na FastReg - różnica około 30zł

Opublikowano

Zestaw w porządku, ale fakt faktem drogo, ja u siebie za konfiguracje jaką podałem zapłaciłem 2k zł. Ja bym waldki zostawił, jak to jest ten nowy typ to spiszą się bardzo dobrze.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

odświeżam temat, z Kolegą który posiada analogiczne Audi 1,6 - wybraliśmy KME KME, Zgierz, Lipowa 15a - Warsztat LPG - Opinie o instalacjach LPG - LPG mania • AutoCentrum.pl

całość to jakiś ich autorski zestaw, strojenie map w pełnym zakresie obrotów + po 1000 km ponowne strojenie indywidualnie do motoru

2300 - pierwsze autko już od 3 dni śmiga elegancko ( nie ma różnicy w odczuciu czy lpg czy waha ) - raz kozie śmierć ;)

Opublikowano
on bardzo chetnie mi sterownik staga zamontuje tylko ma 2 argumenty

- 300 zł wyzsza cena za calosc

- sporo problemow z tym miał i zgłaszał do producenta błedy wiec zrezygnował z tego a kme montuje bez problemowo w dalszej eksploatacji

Mi tak gazownik powiedział jak chciałem wtryski Hany najmocniejsze, reduktor AC-R01 i Stag4+. Że to przereklamowane, że problemy same, ze serwis mnie czeka itp, i zaproponował instalację Levato za 2200zł do silnika niespełna 200konnego, instalacją tą, miałem także w 1.6, więc wiem, co to za towar.