Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jak wymontować uchwyt od telefonu z podłokietnika?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś się orientuje jak wymontować to ustrojstwo?

img9228q.jpg

<br /><br />

Uchwyt nie chce wyjść w żaden sposób, powinien się chyba wysunąć jak ten z konsoli środkowej ale nie wiem jak go odbezpieczyć

Opublikowano

Cos mi się zdaje ze musisz wyciagnąć środek łokcia ta cześc w czym jest telefon i powinny znajdowąc sie tam srobki do wykręcenia jego. Tylko przy wyciganiu uważaj że by nie połamać plastików. Ewentulanie łokcia rozebrać na częsci pierwsze i bedzie wszystko na górze łatwe do wykrecenia ja tak robiłem i poszło dobrze.

Opublikowano

kurcze, tam nawet pół śrubki nie widzę do rozkręcenia go. Od czego zaczynałeś rozbieranie go na części?

---------- Post dopisany 11-12-2012 at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany 09-12-2012 at 19:33 ----------

Udało mi się zdemontować sam port telefonu i to mi już wystarczy. Trzeba mocno (nawet bardzo) pociągnąć do góry od strony gniazda

Opublikowano

Klapkę delitaknie musisz ściagnąc ta co zamykasz i ze środka wyciagnać delikatnie ten plastik. To jest wszystko na zatrzaskach ja u siebie wyciagałem i poszło zabawy dużo żeby nie pourywać niczego on się tak rozpoławia jakby , chyba ze ewentualnie jak poczujesz opór może byc jakaś sróbka musisz opczaic na krawędziach ja u siebie nic nie mialem , ale np. w łokciu z passata były jakies śrubki ukryte (rozpołowiłem go na pół i od dołu były )? . A skoro juz ci poszedł port :good: to niech juz zostanie .

Opublikowano
Klapkę delitaknie musisz ściagnąc ta co zamykasz i ze środka wyciagnać delikatnie ten plastik. To jest wszystko na zatrzaskach ja u siebie wyciagałem i poszło zabawy dużo żeby nie pourywać niczego on się tak rozpoławia jakby , chyba ze ewentualnie jak poczujesz opór może byc jakaś sróbka musisz opczaic na krawędziach ja u siebie nic nie mialem , ale np. w łokciu z passata były jakies śrubki ukryte (rozpołowiłem go na pół i od dołu były )? . A skoro juz ci poszedł port :good: to niech juz zostanie .

A jak sciagnac klapke kolego?

Nie chcem polamac bo 350 paczki w plecy:)