Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 2.7 V6 BiTurbo. Sprzedane, do zamknięcia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

To mnie nie pocieszyles:facepalm: . W takim razie jaka będzie różnica w tych felgach w praktyce

które chce miec

Opublikowano

Czekac czekac bo czytam i nie wierze :

Silnik zostal przywieziony przez Dawida , z poduszkami , rozpruta odmą , niby zrobionym rozrzadzie i uszelniona gora i nic poza nie mialem robic ( w sensie rozrzad/uszczelnienia ) a dodatkowo turbiny mialy byc po regeneracji i ze ktos tam je robil wczesniej.

Po odpale okazalo sie ze prawa strona strona strasznie cieknie ( dekiel/napinacz) i musialem wymienic , lewej nie dotykalem ( wnioskuje ze masz wiec zarzygana lewa ktora byla stara/wymieniana u kogos przedtem ) .

Rozrzad przestawiony : taki sillnik kupiles i kazales zalozyc , bo byl tanio i koles twierdzil ze wszystko gra , ogladam zdjecia i nie rozumiem " jedna z turbin przykręcona na jedną śrube druga na trzy ale turbo luzne" : primo nie sprawdzalem czy sa dokrecone bo nie bylo ku temu powodu , turbiny siedzialy ok i mocno, sruby same nie wypadly , zdjecia z montazu uszczelnien na turbinkach i ich samych na silniku mam zrobione ( o tym ze ktos niedokrecil gumy od turbiny nawet nie wspominam , rozpieprzona odma , pekniety f-hose )

Dawid po swapie zglaszal problem ze ma zarzygane chyba turbiny ( wszystkie miedziane uszczlnienia mial new i nie wierzylem ze cos cieknie ) . Wiec nie strona ktora wymienialem i nie uszczelnienia ktore wymienialem.

Zerwana poduszka nie mam pojecia czy byla , czy jebla czy co bo po prostu nie pamietam.

I tyle. Pisze bo wyglada to tak jakbym ja popierdolil to wszystko a nie mam sobie nic poza terminem do zarzucenia.

Jakby co wrzuce caly katalog fot ze swapa i filmik zaraz po odpaleniu jak kopci prawa strona poprzez uszczelke dekla itp.

PS : faktycznie na twojej focie nie ma srub na turbinie lewej , na moich sa wszystkie wiec nie ma innego wytlumaczenia jak to ze za slabo je dokrecili tamci przy wymianie i sie odkrecily :shock3:

:hi:

Opublikowano

Hiszpan wyczyść skrzynkę :decayed: bo nie mogę z Tobą poromansować :wink:

Opublikowano
  • Autor

Wyczysciłem:wink::kwasny:

Opublikowano

szefie to samo co zwykle :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kilka dodatkowych zegarów

- Doładowanie

- Ciśnienie oleju

- temperatura spalanie

DSC_0138.jpg

Opublikowano

Fajne,tylko wkurza mnei piszczenie, ktorego nei wiem jak wylaczyc przy odpalaniu:kwasny:

gdzie montujesz?

Opublikowano

Trzeba przycisnąć ten guzik na wskaźniku przed przekręceniem zapłonu to nie będzie już pipkać. Tu masz fajny filmik.

Opublikowano
  • Autor

Sam nie wiem macie jakieś fotki jak to wygląda na słupku lub na desce przed kratka wentylacyjna?

Opublikowano

hiszpan jakie masz doładowanie i jaką moc wygenerowało twoje 2.7

Opublikowano
:shock3:
Opublikowano
  • Autor

Doładowanie około 1.1 bara. Nie wiem jaka ma moc chcę mieć założyć fmic i zrobić wydech i przy korekcie się zobaczy co siedziało i co pójdzie wycisnąć:wink:

Opublikowano

1.1 w piku pewnie przy 3500? ;) a potem leci w dóóóół do 0,8?

Opublikowano
  • Autor

Nie logowałem jescze jej . Jakwróce do pl zrobie logi.:wink:

Opublikowano
Fajne,tylko wkurza mnei piszczenie, ktorego nei wiem jak wylaczyc przy odpalaniu:kwasny:

gdzie montujesz?

:facepalm:

po przekreceniu zaplonu przytrzymaj guzik w momencie jak beda piszczaly :jerk:

Opublikowano

No wlasnie u mnie nei chce sie to wylaczyc.Probowalem juz kiedys.

Opublikowano

Na pewno da sie :) Tylko czasami sie nie udaje, trzeba trzymac ten guzik odpowiednia ilosc sekund.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Zegary zamontowane. Dźwięk wyłączyłem bez problemu metodą taka jak chłopacy napisalu

Zegary zamontowane. Dźwięk wyłączyłem bez problemu metodą taka jak chłopacy napisali.

W ostatnim czasie jak wiadomo odbył się OEM w ostrowie na którego nie mogłem wlecieć z powodu braku urlopu :kwasny::( . Sianko przeznaczone na OEM przeznaczyłem na kilka czśści na czarnucha.

*schort schifter- krótka zmiana biegów, fajny bajerek

*nowe ori wisko

*nowe cewki

*osłony na silnik

*ori brakujący hallogen w zderzak s4

*awusy 17" na zime

8dbd58dcd258f75bmed.jpg

17fd8d50f4fa7337med.jpg

754e41fba414eae4med.jpg

75072f5be755a262med.jpg

34fa85b6e4ad6553med.jpg

4045a2a73040b691med.jpg

Edytowane przez hiszpan123

Opublikowano

ładnie jest :naughty: ale już zimę zakładasz ? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Narazie opony letnie. :D Felgi sprzedane teraz czas na air i nowe koła przód 9" tył10"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.