salceson108 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 witam jestem nowy na forum wiec prosze o wyrozumiałośc modów i adminów :)oraz reszy uzytkownikow jakby dało rade linki podesłac albo nakierowac dziekuje mam B7 1.9 tdi 115 km rok 2005 rejstracja 2006 skrzynia 5 bieg jasna skóra i klimatronik potrzebuje odp na kilka pytan chciałbym zmienic kierownice na drewnianą bez multifukcji obecnie mam zwykła skóre z jakich modeli pasuje i czy wieloklin jest wszedzie ten sam ?? egr zaslepiłem ale po 30 min wyskoczył żołty komunikat o spalinach ....co z tym zrobic bo nie jestem fanem egru jak zrobić swiatła dzienne z długich B7 wersja bez xenon oraz przedni grill w zderzaku podaba bardzo mi sie z s4/s line da rade zmienic ??z zwykłego
insane_Infinity Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 czytamy forum ..wszystko jest u nas
tomekhxc Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 a znajdziesz dopowiedzi na twoje wszystkie pytania ps. UWAGA forum uzaleznia
.Pablo. Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Tak na szybko egr trzeba wyłączyć programowo np u tunera, do długich jako dziennych potrzebujesz modułu opis jak go wpiąć na forum (w h7 nie bawiłbym się w dzienne tylko włączył vagiem trym skandynawski), z tego co pamiętam mogę się mylić gril s4 pasuje do zderzaka s line do zwykłego nie podejdzie ( z drugiej strony polak potrafi trochę kitu kątówka <hahaha> ).
salceson108 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2012 wiem że forum uzaleznia... mam jeszcze lagune 2
M.Audi Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 salceson108 jak Ci się nagrzewa samochód po zaślepieniu EGR-a?
salceson108 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2012 zaslepke wyjołem bo żółty błąd wyskakuje wiec narazie nie wiem
.Pablo. Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 zaslepke wyjołem bo żółty błąd wyskakujewiec narazie nie wiem Podjedź do aligatora w katowicach Dynosoft.pl i zapytaj się Wojtka ile weźmie za wyłączenie egra. Co do silnika i nagrzewania to dużej różnicy nie ma.
JanWstydliwy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 EGR to nie problem. Adaptacja ze świateł długich na dzienne to najlepiej z moduł kontroli świateł dziennych i do tego moduł włączający światła mijania automatycznie moduł kontroli świateł dziennych Tyle co znalazłem.
krzysieksc83 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 jeśli chodzi o gril to musisz zmienić zderzak z s-line ale i zaślepki wtedy i to cię troche szarpnie bo kompletne chodzą ok 1600 zł
soltmen Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 JanWstydliwy - zainteresowałeś mnie tymi modułami używasz ich na codzień? jak się spisują? Czy nie skraca to żywotności żarówek? Jak z homologacją? Czy nikt się nie doczepi "w razie wu"? I czy można ustawić włączenie DRL po przełączeniu w tryb 'auto'? i czy wtedy włączą się światła mijania wg wskazań czujnika zmierzchu/deszczu? Dzięki za odpowiedź
Reggi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 chciałbym zmienic kierownice na drewnianą bez multifukcji obecnie mam zwykła skóre z jakich modeli pasuje i czy wieloklin jest wszedzie ten sam ?? Po 2001 roku Audi ma tylko duży wieloklin.
Rekomendowane odpowiedzi