Patryk772 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam, planuję jeszcze w tym roku dokonać zakupu dość szybkiego notebooka: Padło na Samsunga SERIES 5 NP550P5C-T03PL, przede wszystkim kierowałem się w tym modelu pamięcią RAM,Aluminiową obudową oraz dobrej jakości głośnikami firmy JBL, ponadto karta graficzna 2gb i w miarę dobry procesor. Interesuje mnie jednak Windows 7 64-bitowy. Co sądzicie? Czy możecie coś zbliżonego polecić ? W grę wchodzą Dell, Lenovo oraz Samsung. Link do specyfikacji: Samsung SERIES 5 (NP550P5C-T03PL) - Komputery - Komputronik RTV AGD Notebooki, komputery i elektronika
WhyMe? Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Super laptop. Kolega kupił jakiś miesiąc temu i śmiga aż miło
Hister123 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ja też mam laptop od Samsunga i jestem bardzo zadowolony, nie mam z nim żadnych problemów. Laptop się nie wiesz chociaż mam gorsze parametry od tego co pokazałeś. Powiem krótko, laptop z wyższej półki.
Rekomendowane odpowiedzi