wielki Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam Od kilku dni mam Audi A4 Avant z 2001 roku, niestety niemiec o niego nie dbał i ma zniszczone okolice zamków (nie miał centralnego zamka, otwierany był kluczami). Nie wiem czy ktoś ślepy jeździł, że nie trafiał, w każdym bądź razie, wygląda kiepsko. Znalazłem w necie nakładki na klamki, chromowane, fajne, ale qrcze są tylko do wersji z 1 zamkiem, a ja mam jeszcze 1 od strony pasażera. Pomóżcie coś znaleźć, może klamki wymienić na nowe? Założyłem centralny zamek. Kolejny problem to stukający podłokietnik, to już jakaś porażka, stuka ze mnie do szału doprowadza, co zrobić? Pozdrawiam
basen Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Pomaluj te klamki i po problemie, a tak swoja droga czy B6 nie mialy seryjnie centralnego?? dziwne...
Wąski Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zrób zdjęcie tej klamki chromowanej,mam jedną tylko nie wiem jak Twoja wygląda a podłokietnik :gwizdanie: silikon w spreyu
wielki Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2008 Centralny zamek, tyle ze zamykany z klucza a nie z pilota, tak mi się wydaje, teraz mam z pilota. Zrobię fotki jutro to zobaczycie, w ogóle to jakaś porazka, dzisiaj zobaczyłem, że na masce są takie male odpryski lakieru jak od uderzeń kamyczków. niby nic, tyle że brązowe jakieś jest, coś jak rdza? Myślałem, że ocynkowana maska jest.
Wąski Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Tak to jest jak auto ma przebieg powyżej 150 tyś,normalne :th: może miał szkodzony centralny/ pilota lub słąbe baterie/
ykk Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Chromowane klamki sa I jeszcze na tasmie 3M x 2
Reggi Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Chromowane klamki sa I jeszcze na tasmie 3M x 2 Dokładnie Lepiej pomalować :th:
Rekomendowane odpowiedzi