slo Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Gratki SLO Namąciłeś mi w głowie swoimi PIANO BLACK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Widziałeś wieczorem a za dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ale do mojego czarnego wnętrza nie wiem czy by przypasiło.. Do mnie myślałem nad szczotkowanym ameliniium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ja lubię kontrasty i jak bym miał czarne wnętrze to tylko alu.Nie wiem jak Ty ale ja bym pakował szczotkowane alu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 ile chcesz za swoje ? hehe ew tak jak mówiłem. Do dipowania tylko moje szar'o black dekory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Wezmę je na najbliższy spot i tak jak dystanse najpierw ocenisz przymierzysz i się dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 nie ma problemu. Jutro zrobię. W dzień czy w nocy ? Wymieniałem oba halogeny. Zastanawiam się jeszcze na wymianą tych ledów na żarówki GP Thunder h11, święcą mocniej i ciut bardziej w kolorze xenona. I nie trzeba podłączać rezystorów. LEDy z dedykowanymi rezystorami plug&play byłyby na sprzedaż.. http://white-light.net/images/Xenon_Bulbs/Xenon_Bulbs_H11_Pair_Super_White_8500K_55W.jpg Kupiłeś ten zestawik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 jeszcze nie, w Polsce ciężko dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 No gratki- pochwal się ile mocy przybyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 jeszcze musimy poczekać na program. Mały problem z turbinką ---------- Post dopisany 19-02-2013 at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany 15-02-2013 at 15:22 ---------- Wywaliłem ledy z halogenów, wsadziłem coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Co tam wsadziłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Bardzo mi się podoba. Konkretne MODY. ---------- Post dopisany at 11:27 ---------- Poprzedni post napisany at 11:24 ---------- Ps. co tam wsadziłeś w te halogeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Żarówki H11 55W SUPER WHITE - WYSYŁKA W CENIE (3017209800) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i świecą ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 P&p pasuja w halogeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 P&p pasuja w halogeny? pewnie, H11 to czemu miałyby nie pasować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Trzeba będzie zamówić :-D tylko mam lekko wypalone już odbłysniki w górnej części i pewnie aż takiego efektu nie będzie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Kurcze muszę to spróbować. A co polecacie na H7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Tanie, ciekawe ile będą świecić Ale też się grzeją nieźle, bo jak deszcz jest na kloszu halogena to paruje. Zobaczymy jak się sprawdzą. Do H7 ciężko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Bez tych rezystorów nie ma co zakładać tych żarówek H11 (na dół)? Czy są bez problematyczne (P&P)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 te co dałem linka ? są zwykłe żarowe więc biorą tyle prądu co powinny. Zero błędów na FISie, P&P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi