witjacrf Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam. Otóż przy przełączniku mam troszeczkę jakby "zjechany" chrom(listwa chromowa) tzn jakby wytarty, mam pytanie można jakoś dać do renowacji te wszystkie listwy ozdobne wewnętrzne chromowane? Albo też przemyć jakimś środkiem by zyskały dawny blask? I drugie pytanko: czy jest możliwość również jakiejkolwiek renowacji tunelu środkowego? Ponieważ wygląda on obecnie tak: Uploaded with ImageShack.us
Marcino87 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 tunel wymień najlepsza opcja można kupić w dobrych złotówkach a o listwę rzuć temat w dziale kupię może ktoś bedzie miał
slo Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 na 60% mam tą alu listwę, odezwij się na PRV, wyślę Ci za free
turzol Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Listwe kupisz w ASO , tunel proponuje założyc z B7 - dużo lepsze wykonanie imho
witjacrf Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 Listwe kupisz w ASO , tunel proponuje założyc z B7 - dużo lepsze wykonanie imho Mógłbyś dać nr ori części?
turzol Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Listwe kupisz w ASO , tunel proponuje założyc z B7 - dużo lepsze wykonanie imho Mógłbyś dać nr ori części? 8E0858063B Sprawdziłem cenę i jednak powala... 163zł za kawałek to jednak sporo Mam taką nową w garażu nie montowaną i chyba puszczę na sell
witjacrf Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 Za ile? Napisz na pw Sent from my iPhone using Tapatalk?
Rekomendowane odpowiedzi