H4mm3R Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Jakiś czas temu znajomy pokazał mi firmę Banners Broker, temat mnie bardzo zainteresował, więc postanowiłem sprawdzić czy to nie jakiś wał, łańcuszek, piramida. Oczywiście znalazły się w necie negatywne opinie, ale tak szczerze jest ze wszystkim, zawsze coś komuś się nie spodoba albo namiesza, bo nie ma stosownej wiedzy i później jest płacz. Po przespaniu się z tematem, postanowiłem w to wejść i zainwestowałem kupując konto standard z pakietem Business za 145$ + dodatkowa wpłata własna 250$ w sumie 395$. Zainwestowana kwota zwraca się po 2-4mies. w zależności jakie obierzemy sposób zarabiania, a są trzy. Można prowadzić kampanię reklamową, budować swój zespół albo pasywnie. Ja z początku działałem pasywnie żeby zagłębić się w temat, sprawdzić czy faktycznie na tym można zarobić, okazje się że jest jak mówią. Dlatego poruszam ten temat tu na forum, bo jest to dobra opcja żeby gromadzić środki na np nowe mody BannersBroker W necie jest mnóstwo filmików które pokazują jak to działa: Jak działa Banners Broker? New - YouTube Jak zacząć: Bannes Broker - Jak zacząć? Zakup pakietu startowego w Banners Broker, konto STANDARD i PREMIUM. - YouTube Co to jest macro: Banners Broker - Co to jest Macro i jak działa - YouTube Jak wygląda sprawa z wypłatą zarobionych $$$ Banners Broker - Jak wypłacić pieniądze, jak zlecić wypłate z e-wallet ? Praca w sieci ! - YouTube Firma została sprawdzona przez MasterCard, więc jest wiarygodna, bo nie każdy dostaje takie karty. Zainteresowanych tym biznesem zachęcam do dyskusji i inwestowania. Na wszelkie pytania postaram się odpowiedzieć, bo to co napisałem jest małą częścią ale gwarantuję że niema w tym ukrytego haczyka.
Buba Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ciekawe:eusathink: Rozumiem że jak będzie haczyk to Twoja gwarancja pokrywa ewentualne koszta?
H4mm3R Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ciekawe:eusathink:Rozumiem że jak będzie haczyk to Twoja gwarancja pokrywa ewentualne koszta? Coś w tym rodzaju , a tak poważnie to służę pomocą, bo poza zakupem pakietu są koszta miesiączne: Abonament standard 15$ / premium 100$. Pakiet miesięcznego traficu 50$(zakupowany z automatu). Zakup karty 35$(wysyłka free do PL)
kajzera Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 a na czym to tak naprawde polega ??
H4mm3R Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 a na czym to tak naprawde polega ?? Skąd bierze się kasa? Jest objaśnione w pierwszym filmiku. Tu gościu ładnie pokazuje jak to działa: Banners Broker - Jak zacząć zarabiać - YouTube Tu podaje jeszcze jak pracują panele: Traffic i zysk:
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 no ale jeśli 395 $ zwraca się dopiero po 4 miesiącach to ... ja nie wchodzę
RafuZG Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 H4mm3R bez polecanych się nie opłaca:decayed:
H4mm3R Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 no ale jeśli 395 $ zwraca się dopiero po 4 miesiącach to ... ja nie wchodzę Panele mają określony czas pracy i przez te 4miesiące inwestujesz. Tak na prawdę po pierwszych 3-4tyg mam zarobione 50$, bo panele żółte zakończyły pierwszy cykl. Ale wolę to zainwestować w kolejne panele i wtedy po 4mies. mam miesięcznego zarobku ok 300$ a po roku wypłacam sobie co miesiąc 1000$ jak nie więcej... Więc pierwsze 3-4 miesiące jest to okres inwestycji i powiększania kapitału ale mimo tego mamy już tyle zarobione co zainwestowaliśmy + wypłatę na kolejny miesiąc. ---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:38 ---------- H4mm3R bez polecanych się nie opłaca:decayed: To trzeba budować zespół opłaca się, opłaca
RafuZG Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 ile trzeba mieć polecanych żeby mieć to 500$ miesięcznie bez prenium?
Buba Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 CZyli nic nie robiąc można co miesiąc 1k $ dostawac?
Skyliner89 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Słyszałem o podobnym programie nazywał się "20 Dollars 2 Surf"i też trzeba było mieć dużo poleconych osób, żeby w ogóle się opłacało...
H4mm3R Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 ile trzeba mieć polecanych żeby mieć to 500$ miesięcznie bez prenium? Nie trzeba mieć, bo w tym biznesie można zarabiać pasywnie. Tylko trwa to dłużej zanim osiągnie się taki kapitał. ---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 16:32 ---------- CZyli nic nie robiąc można co miesiąc 1k $ dostawac? Tak, trzeba też się rozliczyć z tego w podatku.
RafuZG Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 a jak z wypłatami np zainwestuje 500$ i nagle potrzbuje kase, mam rozumiec że zamykam wszystkie operację i idę wypłacić swoje pieniądze bez problemu
Buba Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Czyli w kto i w jaki sposób obraca tymi przypuśćmy 500$ w przypadku działalności pasywnej?
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 a jak z wypłatami np zainwestuje 500$ i nagle potrzbuje kase, mam rozumiec że zamykam wszystkie operację i idę wypłacić swoje pieniądze bez problemu Nie tak łatwo to znowu nie jest, dlatego też pisałem że to co się zainwestowało, można na spokojno wypłacić dopiero po 3-4mies. Bo tak jak pisałem i mówią o tym na filmikach inwestujesz w tzw panele które w zależności od kolor/ceny mają swój okres pracy. Oczywiście nie można kupić samych żółtych, bo było by to zbyt łatwe. Jak to działa jest t o powiedziane w filmiku o macro. Są również dwa sposoby wypłaty $, pierwszy to założenie konta w Payza i można wtedy robić przelewy na swoje konto, a drugi to zakup karty MasterCard (35$) i wtedy taką kartą można np płacić za paliwo, wtedy jest jednorazowa opłata 20centów, albo wypłacać z bankomatu, wtedy jest 4$ prowizji od transakcji. ---------- Post dopisany at 09:40 ---------- Poprzedni post napisany at 09:38 ---------- Czyli w kto i w jaki sposób obraca tymi przypuśćmy 500$ w przypadku działalności pasywnej? Brokerzy z Banners Broker, udzielasz im swojej gotówki a oni ją inwestują w reklamy. Robisz to przez wykupywanie paneli i trafficu(ruchu).
Miszka82 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Już jakiś czas temu miałem zakładać wątek czy ktoś na forum inwestuje w programu typu hyip i ponzi. Jeśli chodzi o BB to już działają dość długo i płacą. Z takich bardziej popularnych jest jeszcze Profit Clicking, IntoFarm czy U Invest które funkcjonuje już ponad dwa lata. Trzeba sobie zadać pytanie czy jesteśmy przygotowani na stratę zainwestowanego kapitału bo prędzej czy później takie programy przetwarzają się w scam i nie zawsze udaję się z nich wyciągnąć kasę i na pewno trzeba zastosować dywersyfikację inwestycji czyli nie wpłacamy do jednego programu całości kasy tylko rozkładamy to na kilka i wtedy ryzyko wtopy jest dużo mniejsze. Jeśli chodzi o programy tego typu na pewno można zarobić ale moim zdaniem wchodzenie np kwotą 500$ nie ma sensu bo nawet jak wszystko dobrze idzie można zarobić 10% miesięcznie co nie jest oczywiście3 gwarantem bo zawsze jest opcja, że to padnie. Ogólnie biorąc pod uwagę cały rok 2012 to jedna wielka kapa z tymi programami może w przyszłym się coś ruszy. Nie żebym się wymądrzał ale przyglądam się temu od jakiś 3 lat i też już snułem wizje bogactwa w szybkim czasie ale tak kolorowo nie jest. ---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ---------- a jeszcze jakby ktoś chciał więcej poczytać o hyip i ponzi to forum dostarcza mega dużą wiedzę Forum o zarabianiu w internecie
dawid69 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ciekawe info dotyczące BB Firma Banners Broker – odkrywam karty! Czas powiedzieć prawdę! 5 mitów na temat firmy, która podbija polski Internet. tutaj wady/sprzecznośći Banners Broker - łatwiejsze niż myślisz - Dodatkowa praca - 2897868 - strona 50 - GoldenLine.pl
Rekomendowane odpowiedzi